Zorunlu Link Tıklattırma.(VB.Net)


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: hackerSahti    13 Yorum    687 Görüntüleme
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy

Paylaşım Tarihi: 29.11.2016, 22:24:23 #1
hackerSahti Heykır Nirvana
Ultra Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:1,276 Konuları:158 Kayıt Tarihi:05.10.2016 Rep Puanı: 84

Merhaba MH Ailesi,
Bugün sizlere BC.VC veya ADF.LY gibi link kısaltma servislerinden artık kodladığınız programlardanda para kazanabileceksiniz.
Programı yapmak için,
  • 1 Webbrowser

  • Form 2
Hemen kodlamaya geçelim.
Webbrowser'i forma ekledikten sonra, çift tıklayın aşağıdaki kodu girin.

PHP Kod:
If WebBrowser1.Url.ToString = " *** sonraki site" Then
           Me.Hide()
           Form2.Show()
       End If


Son yapmanız gereken Webbrowser url kısmından *** linkinizi girceksiniz. Bukadar basit.

Eğer yapamadıysanız aşağıdaki projeyi indirebilirsiniz.


Indir
Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Son Düzenleme: 29.11.2016, 22:54:09, Düzenleyen: nader11ndeu.

Paylaşım Tarihi: 10.01.2017, 20:45:31 #2
patroen Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:14 Konuları:3 Kayıt Tarihi:23.09.2016 Rep Puanı: 0

Konu İçin Teşşekkürler Zorunlu *** Tıkladıktan Sonra Butonun Aktif Olmasını İstiyorum Bunun İçin Ne Yapmam Lazım Yardımcı Olurmusun

Paylaşım Tarihi: 10.01.2017, 21:01:35 #3
hackerSahti Heykır Nirvana
Ultra Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:1,276 Konuları:158 Kayıt Tarihi:05.10.2016 Rep Puanı: 84

(10.01.2017, 20:45:31)patroen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınKonu İçin Teşşekkürler Zorunlu   Tıkladıktan Sonra Butonun Aktif Olmasını İstiyorum Bunun İçin Ne Yapmam Lazım Yardımcı Olurmusun

hm kardeşim Sana Şöyle Söyleyim.


Pek Fazla Bilgim Yok genellikle crack atıyorum. O yüzden bilemiyorum.ha dersen link kısaltiyim başka buton ile hileye form olarak yönlendireyim.Ozaman yardımcı olurum ama bu dediğini anlamadıgım için söyleyemiyorum. "Yalnış Bilgi vermemek için"

Paylaşım Tarihi: 10.01.2017, 21:04:11 #4
patroen Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:14 Konuları:3 Kayıt Tarihi:23.09.2016 Rep Puanı: 0

Fb.com/patroenn eklermisin ordan konuşalım istersen.

Paylaşım Tarihi: 10.01.2017, 21:07:09 #5
MelanColic19 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:19 Konuları:1 Kayıt Tarihi:08.01.2017 Rep Puanı: 0

Hmm bi zamanlar yapardım ben bunu link tl dede yapılıyor Smile
Hata mesajï vermemsini istiyorsanız webbrowser ayarlarından True olarak biyeri işaretleycikteniz arayın bulursunuz şimdi tam olarak umuttum Smile
Ama bunu yapınca kullaniocılar bi süre sonra bıkar be gardeşim

(10.01.2017, 20:45:31)patroen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınKonu İçin Teşşekkürler Zorunlu   Tıkladıktan Sonra Butonun Aktif Olmasını İstiyorum Bunun İçin Ne Yapmam Lazım Yardımcı Olurmusun

Me.Hide() Form2.Show yerine button1.enabled=true yaparsın olur biter Smile
Son Düzenleme: 10.01.2017, 21:09:28, Düzenleyen: MelanColic19.

Paylaşım Tarihi: 10.01.2017, 21:11:03 #6
patroen Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:14 Konuları:3 Kayıt Tarihi:23.09.2016 Rep Puanı: 0

yapacağım şey *** vs türü şeyler değil sadece bu yöntem ile youtube kanalımın abonelerini veya facebook fan sayfamın beğenisini yükseltmek için uğraşıyorum büyük bir proje ile ilgileniyorum memoryhackers formu için ondan dolayı bunu istedim farklı şeylerde fikrimde var onlarıda ekleyebilirim projeye hileyi sadece forumdaki kayıtlı üyeler kulanabilicek loginli bir panel ile burdaki id şifresi ile

Paylaşım Tarihi: 11.01.2017, 16:55:41 #7
ReinHacks ♕ - ♕ - ♕ - ♕
Süper Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:565 Konuları:123 Kayıt Tarihi:12.12.2016 Rep Puanı: 136

kardeş ***ı geçiyor ama form2yi açmıyor Ğ=

Kullanıcı İmzası
"нαттı мü∂αƒα уσктυя,ѕαттı мü∂αƒα ναя∂ıя.σ ѕαтıн вüтüη вιя ναтαη∂ıя!"

' яєιηнα¢кѕ '

Paylaşım Tarihi: 11.01.2017, 19:57:35 #8
patroen Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:14 Konuları:3 Kayıt Tarihi:23.09.2016 Rep Puanı: 0

(10.01.2017, 21:07:09)MelanColic19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınHmm bi zamanlar yapardım ben bunu link tl dede yapılıyor Smile
Hata mesajï vermemsini istiyorsanız webbrowser ayarlarından True olarak biyeri işaretleycikteniz arayın bulursunuz şimdi tam olarak umuttum Smile
Ama bunu yapınca kullaniocılar bi süre sonra bıkar be gardeşim

(10.01.2017, 20:45:31)patroen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınKonu İçin Teşşekkürler Zorunlu   Tıkladıktan Sonra Butonun Aktif Olmasını İstiyorum Bunun İçin Ne Yapmam Lazım Yardımcı Olurmusun

Me.Hide() Form2.Show yerine button1.enabled=true yaparsın olur biter Smile

Ozaman Butonada Form2'nin Açılması İçin Kod Ayarlarsam Olur İstediğim Şey










Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi