Yardım ! Vb.Net ' den anlayan içer gir !


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: Fufuker    2 Yorum    291 Görüntüleme
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Paylaşım Tarihi: 09.02.2016, 00:07:27 #1
Fufuker C++/PHP/VB.NET
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:250 Konuları:19 Kayıt Tarihi:12.10.2015 Rep Puanı: 175

Herkeze selam arkadaşlar. Son günlerde geliştirdiğim bir hile üzerinde uğraşıyorum yaklaşık 3-4 ay sonra bu işlere geri döndüm.
Fakat unuttum bir şey var; Base return ' u nasıl kodluyorduk ? Gerçekten zerve kadar hatırlamıyorum. Csh modülü vs... hepsi ezberimde ama şu lanet olası şeyi unuttum bilen birisi yazsın lütfen.

Kullanıcı İmzası
[Ziyaretçiler Linklerimizi Göremezler ! Kayıt Ol!]

Paylaşım Tarihi: 09.02.2016, 00:09:19 #2
Memory2000 Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:216 Konuları:29 Kayıt Tarihi:05.01.2016 Rep Puanı: 5

Malzemeler: 1 Tane Timer , 1 Tane CheckBox

Timerin Özellikleri:
Adını "base" Yapıyoruz.
Invertal=1
Enabled=False

Checkbox'a Yazılacak Kod;
If Checkbox1.Checked= True Then
base.Start
Else
If Checkbox1.Checked= False Then
base.Stop

End If
End If

Timera Yazılacak Kod;
If (GetAsyncKeyState(Keys.F1)) Then
WriteLong("Wolfteam.bin", &HBASEPOİNT, "2")
End If

Kodların Yazıldığı Yerin En Üstüne Ise Bunu Yazıyoruz;
<Runtime.InteropServices.DllImport("user32.dll")> _
Public Shared Function GetAsyncKeyState(ByVal vKey As System.Windows.Forms.Keys) As Short
End Function

NOT: Bilgisayarınız Windows 8 Ise Timer'a Yazılacak Kodda WriteLong Kısmını WriteInteger Yapınız..

Kullanıcı İmzası
[Ziyaretçiler Linklerimizi Göremezler ! Kayıt Ol!]
[Ziyaretçiler Linklerimizi Göremezler ! Kayıt Ol!]

Paylaşım Tarihi: 09.02.2016, 00:23:09 #3
Fufuker C++/PHP/VB.NET
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:250 Konuları:19 Kayıt Tarihi:12.10.2015 Rep Puanı: 175

(09.02.2016, 00:09:19)Memory2000 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Malzemeler: 1 Tane Timer , 1 Tane CheckBox

Timerin Özellikleri:
Adını "base" Yapıyoruz.
Invertal=1
Enabled=False

Checkbox'a Yazılacak Kod;
If Checkbox1.Checked= True Then
base.Start
Else
If Checkbox1.Checked= False Then
base.Stop

   End If
End If

Timera Yazılacak Kod;
If (GetAsyncKeyState(Keys.F1)) Then
         WriteLong("Wolfteam.bin", &HBASEPOİNT, "2")
     End If

Kodların Yazıldığı Yerin En Üstüne Ise Bunu Yazıyoruz;
<Runtime.InteropServices.DllImport("user32.dll")> _
 Public Shared Function GetAsyncKeyState(ByVal vKey As System.Windows.Forms.Keys) As Short
 End Function

NOT: Bilgisayarınız Windows 8 Ise Timer'a Yazılacak Kodda WriteLong Kısmını WriteInteger Yapınız..

Teşekkür ederim, Deneyeceğim Smile  Kodların yazıldığı en üst kısım derken Form1.Load ın üstümü ?

(09.02.2016, 00:23:09)Fufuker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(09.02.2016, 00:09:19)Memory2000 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Malzemeler: 1 Tane Timer , 1 Tane CheckBox

Timerin Özellikleri:
Adını "base" Yapıyoruz.
Invertal=1
Enabled=False

Checkbox'a Yazılacak Kod;
If Checkbox1.Checked= True Then
base.Start
Else
If Checkbox1.Checked= False Then
base.Stop

   End If
End If

Timera Yazılacak Kod;
If (GetAsyncKeyState(Keys.F1)) Then
         WriteLong("Wolfteam.bin", &HBASEPOİNT, "2")
     End If

Kodların Yazıldığı Yerin En Üstüne Ise Bunu Yazıyoruz;
<Runtime.InteropServices.DllImport("user32.dll")> _
 Public Shared Function GetAsyncKeyState(ByVal vKey As System.Windows.Forms.Keys) As Short
 End Function

NOT: Bilgisayarınız Windows 8 Ise Timer'a Yazılacak Kodda WriteLong Kısmını WriteInteger Yapınız..

Teşekkür ederim, Deneyeceğim Smile  Kodların yazıldığı en üst kısım derken Form1.Load ın üstümü ?

Oldu sanırım, projeyi debug ettiğimde F1 ' e basar basmaz dizi dizin sınırlanırının dışındaydı diyor Smile Oyuna girip deneyeceğim tekrardan teşekkürler.
Son Düzenleme: 09.02.2016, 00:31:57, Düzenleyen: Fufuker.

Kullanıcı İmzası
[Ziyaretçiler Linklerimizi Göremezler ! Kayıt Ol!]










Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi