YARDİM D3D İLE İLGİLİ


Wolfteam Hile Teknik Yardım   

Yazar: furkanuzun5445    5 Yorum    245 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 08.03.2016, 13:17:34 #1
furkanuzun5445 Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:264 Konu Sayısı:72 Üyelik Tarihi:15.01.2016 Rep Puanı: 42

Beyler
D3D HACK YAPCAM AMA
POİNTERLERİ NEREYE YAZACAGİMİ BİLMİYORUM BUNUN ICINDE Bilen Bir Arkadaş Varsa Soylerse +++REP
TW DEN VEYA ALPEMİX TEN DE Gosterebilir...
''''LAMERİM''''''
Nasil Yazcagımıda Soylersenız Teşşekurler ---

 If GetAsyncKeyState(Keys.Right) = -32767 Then
            If Label1.ForeColor = Color.Orange Then
                Label3.ForeColor = Color.White
                Label3.Text = "[ON]"
                Exit Sub
            End If
            If Label2.ForeColor = Color.Orange Then
                Label4.ForeColor = Color.White
                Label4.Text = "[ON]"
                Exit Sub
            End If
            If Label6.ForeColor = Color.Orange Then
                Label5.ForeColor = Color.White
                Label5.Text = "[ON]"               
                Exit Sub
            End If
        End If

        If GetAsyncKeyState(Keys.Left) = -32767 Then
            If Label1.ForeColor = Color.Orange Then
                Label3.ForeColor = Color.Red
                Label3.Text = "[OFF]"
                Exit Sub
            End If
            If Label2.ForeColor = Color.Orange Then
                Label4.ForeColor = Color.Red
                Label4.Text = "[OFF]"
                Exit Sub
            End If
            If Label6.ForeColor = Color.Orange Then
                Label5.ForeColor = Color.Red
                Label5.Text = "[OFF]"
                Exit Sub
            End If
        End If
    End Sub
Son Düzenleme: 08.03.2016, 13:20:01, Düzenleyen: furkanuzun5445. Sebep: Yanliş Yazma

Kullanıcı İmzası
?sesid=N2VRMTJCMGZVeSsrMENxdjB0dlFCL0tnN...cyOWNzPQ==

mediavenus

Paylaşım Tarihi: 08.03.2016, 15:37:36 #2
as21 Delikanlı
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:51 Konu Sayısı:5 Üyelik Tarihi:21.12.2015 Rep Puanı: 2

eğer akti İçinse 'on' Yazan Yerin Altına 
Rep Esirgeme

Paylaşım Tarihi: 08.03.2016, 21:29:39 #3
furkanuzun5445 Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:264 Konu Sayısı:72 Üyelik Tarihi:15.01.2016 Rep Puanı: 42

Ne Şekilde Yazayim

Kullanıcı İmzası
?sesid=N2VRMTJCMGZVeSsrMENxdjB0dlFCL0tnN...cyOWNzPQ==

Paylaşım Tarihi: 09.03.2016, 03:44:16 #4
LeftSpace ASM/C++/RE
Kurucu
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:639 Konu Sayısı:69 Üyelik Tarihi:18.06.2015 Rep Puanı: 2,379

İf ile labeldeki yazıyı kontrol edip timer içinden aktif edebilirsin

Kullanıcı İmzası
linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.
İmage
İmageİmage

Paylaşım Tarihi: 09.03.2016, 08:21:39 #5
furkanuzun5445 Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:264 Konu Sayısı:72 Üyelik Tarihi:15.01.2016 Rep Puanı: 42

Nasıl Yanı =?? ANLAMDIM

Kullanıcı İmzası
?sesid=N2VRMTJCMGZVeSsrMENxdjB0dlFCL0tnN...cyOWNzPQ==

Paylaşım Tarihi: 26.03.2016, 15:49:55 #6
hasanperto Delikanlı
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:52 Konu Sayısı:1 Üyelik Tarihi:06.02.2016 Rep Puanı: 1

failedopen wolfteam hatası alıyorum neden acaba.










Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir