YARDİM D3D İLE İLGİLİ


Wolfteam Hile Teknik Yardım   

Yazar: furkanuzun5445    5 Yorum    258 Görüntüleme
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Paylaşım Tarihi: 08.03.2016, 13:17:34 #1
furkanuzun5445 Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:263 Konuları:71 Kayıt Tarihi:15.01.2016 Rep Puanı: 42

Beyler
D3D HACK YAPCAM AMA
POİNTERLERİ NEREYE YAZACAGİMİ BİLMİYORUM BUNUN ICINDE Bilen Bir Arkadaş Varsa Soylerse +++REP
TW DEN VEYA ALPEMİX TEN DE Gosterebilir...
''''LAMERİM''''''
Nasil Yazcagımıda Soylersenız Teşşekurler ---

 If GetAsyncKeyState(Keys.Right) = -32767 Then
            If Label1.ForeColor = Color.Orange Then
                Label3.ForeColor = Color.White
                Label3.Text = "[ON]"
                Exit Sub
            End If
            If Label2.ForeColor = Color.Orange Then
                Label4.ForeColor = Color.White
                Label4.Text = "[ON]"
                Exit Sub
            End If
            If Label6.ForeColor = Color.Orange Then
                Label5.ForeColor = Color.White
                Label5.Text = "[ON]"               
                Exit Sub
            End If
        End If

        If GetAsyncKeyState(Keys.Left) = -32767 Then
            If Label1.ForeColor = Color.Orange Then
                Label3.ForeColor = Color.Red
                Label3.Text = "[OFF]"
                Exit Sub
            End If
            If Label2.ForeColor = Color.Orange Then
                Label4.ForeColor = Color.Red
                Label4.Text = "[OFF]"
                Exit Sub
            End If
            If Label6.ForeColor = Color.Orange Then
                Label5.ForeColor = Color.Red
                Label5.Text = "[OFF]"
                Exit Sub
            End If
        End If
    End Sub
Son Düzenleme: 08.03.2016, 13:20:01, Düzenleyen: furkanuzun5445. Sebep: Yanliş Yazma

Kullanıcı İmzası
?sesid=N2VRMTJCMGZVeSsrMENxdjB0dlFCL0tnN...cyOWNzPQ==

Paylaşım Tarihi: 08.03.2016, 15:37:36 #2
as21 Delikanlı
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:54 Konuları:5 Kayıt Tarihi:21.12.2015 Rep Puanı: 2

eğer akti İçinse 'on' Yazan Yerin Altına 
Rep Esirgeme

Paylaşım Tarihi: 08.03.2016, 21:29:39 #3
furkanuzun5445 Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:263 Konuları:71 Kayıt Tarihi:15.01.2016 Rep Puanı: 42

Ne Şekilde Yazayim

Kullanıcı İmzası
?sesid=N2VRMTJCMGZVeSsrMENxdjB0dlFCL0tnN...cyOWNzPQ==

Paylaşım Tarihi: 09.03.2016, 03:44:16 #4
LeftSpace ASM/C++/PHP
Kurucu
Status: Çevrimdışı Yorumları:863 Konuları:77 Kayıt Tarihi:18.06.2015 Rep Puanı: 2,531

İf ile labeldeki yazıyı kontrol edip timer içinden aktif edebilirsin

Kullanıcı İmzası
Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
Kuşçu ensar
Resim https://media.giphy.com/media/26xBN21mDXeI8nIt2/giphy-downsized-large.gif

Paylaşım Tarihi: 09.03.2016, 08:21:39 #5
furkanuzun5445 Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:263 Konuları:71 Kayıt Tarihi:15.01.2016 Rep Puanı: 42

Nasıl Yanı =?? ANLAMDIM

Kullanıcı İmzası
?sesid=N2VRMTJCMGZVeSsrMENxdjB0dlFCL0tnN...cyOWNzPQ==

Paylaşım Tarihi: 26.03.2016, 15:49:55 #6
hasanperto Delikanlı
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:52 Konuları:1 Kayıt Tarihi:06.02.2016 Rep Puanı: 1

failedopen wolfteam hatası alıyorum neden acaba.










Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi