Yaptığınız Hileyi Sol Üst Tarafta Başlatma Kodu - VB.NET


Memory Mezarlığı    Forumda Gereksiz Bulanan veya Artık İşlevi Olmayan Konuların Taşındığı Kategori ( Bi Fatiha Okumadan Geçmeyiniz :) )

Yazar: The HaCK3R    7 Yorum    572 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde
Konu Kapalı

Paylaşım Tarihi: 28.04.2016, 19:28:33 #1
The HaCK3R Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:69 Konu Sayısı:20 Üyelik Tarihi:23.04.2016 Rep Puanı: 69

Evet Kodumuz  Şudur ;

Me.Location = New Point(0, My.Computer.Screen.WorkingArea.Height - Me.Height = 1000)

Kodumuzu Form'un Altına Ypıştırıyoruz...

Eğer INSERT'e Basınca Kpanıp Yeniden basınca Açılmasını İstiyorsanız Kodumuz ; 

If GetAsyncKeyState(Keys.Insert) = -32767 Then

            If Label1.Visible = False Then

                Label1.Visible = True

                Me.Show()

                Exit Sub

            End If


Bu Kodu Form'a Ve yaTimere Yazabilirsiniz Ancak eğer Timere Yazacaksanız Timerin enabled'ini TRUE Yapınız..


[b]+1 Lütfen Fazla Görmeyiniz...
[/b]
Son Düzenleme: 29.04.2016, 09:01:56, Düzenleyen: The HaCK3R.
Paylaşım Tarihi: 28.04.2016, 19:47:57 #2
yusaerdogan Yeğen
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:45 Konu Sayısı:11 Üyelik Tarihi:27.04.2016 Rep Puanı: 1

1 rep seninddir
Paylaşım Tarihi: 28.04.2016, 20:30:11 #3
ahmet145 Yeğen
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:39 Konu Sayısı:9 Üyelik Tarihi:01.04.2016 Rep Puanı: 1

Konuda bilgilendirme yapsan daha başarılı olurdu bunu neye yazıcaz ? artık yazınca ne oluo wolfa girince ınsert basıncamı acılıo söylesene bi kardesim
Paylaşım Tarihi: 29.04.2016, 01:20:05 #4
omar1432 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:43 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:05.04.2016 Rep Puanı: 3

BU NE ISE YARICAK REIS -???
Paylaşım Tarihi: 29.04.2016, 17:46:42 #5
ahmet145 Yeğen
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:39 Konu Sayısı:9 Üyelik Tarihi:01.04.2016 Rep Puanı: 1

6 Hata verdi kardesim (( FORMA YAZDIM ))
Paylaşım Tarihi: 30.04.2016, 09:51:37 #6
The HaCK3R Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:69 Konu Sayısı:20 Üyelik Tarihi:23.04.2016 Rep Puanı: 69

(29.04.2016, 17:46:42)ahmet145 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. Insert Kodunu Timere yaz timerin enabledini'de TRUE yap. Big Grin
Paylaşım Tarihi: 04.05.2016, 09:55:40 #7
ByCrawL Çömez
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:4 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:14.04.2016 Rep Puanı: 0

kodlara gerek yok ki Big Grin

Form1 Üstüne Tıkla StartPosition = Manuel Yap bitmiştir Big Grin
Paylaşım Tarihi: 04.05.2016, 14:08:39 #8
probiens1212a Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:51 Konu Sayısı:3 Üyelik Tarihi:11.04.2016 Rep Puanı: 0

ADAMSIN İŞİME YARADI .

Kullanıcı İmzası
İmage
İmage



Konu Kapalı






Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir