Yaptığınız Hileyi Sol Üst Tarafta Başlatma Kodu - VB.NET


Memory Mezarlığı    Forumda Gereksiz Bulanan veya Artık İşlevi Olmayan Konuların Taşındığı Kategori ( Bi Fatiha Okumadan Geçmeyiniz :) )

Yazar: The HaCK3R    7 Yorum    642 Görüntüleme
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Konu Kapalı

Paylaşım Tarihi: 28.04.2016, 19:28:33 #1
The HaCK3R Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:68 Konuları:20 Kayıt Tarihi:23.04.2016 Rep Puanı: 69

Evet Kodumuz  Şudur ;

Me.Location = New Point(0, My.Computer.Screen.WorkingArea.Height - Me.Height = 1000)

Kodumuzu Form'un Altına Ypıştırıyoruz...

Eğer INSERT'e Basınca Kpanıp Yeniden basınca Açılmasını İstiyorsanız Kodumuz ; 

If GetAsyncKeyState(Keys.Insert) = -32767 Then

            If Label1.Visible = False Then

                Label1.Visible = True

                Me.Show()

                Exit Sub

            End If


Bu Kodu Form'a Ve yaTimere Yazabilirsiniz Ancak eğer Timere Yazacaksanız Timerin enabled'ini TRUE Yapınız..


[b]+1 Lütfen Fazla Görmeyiniz...
[/b]
Son Düzenleme: 29.04.2016, 09:01:56, Düzenleyen: The HaCK3R.

Paylaşım Tarihi: 28.04.2016, 19:47:57 #2
yusaerdogan Yeğen
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:50 Konuları:13 Kayıt Tarihi:27.04.2016 Rep Puanı: 1

1 rep seninddir

Paylaşım Tarihi: 28.04.2016, 20:30:11 #3
ahmet145 Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:51 Konuları:12 Kayıt Tarihi:01.04.2016 Rep Puanı: 1

Konuda bilgilendirme yapsan daha başarılı olurdu bunu neye yazıcaz ? artık yazınca ne oluo wolfa girince ınsert basıncamı acılıo söylesene bi kardesim

Paylaşım Tarihi: 29.04.2016, 01:20:05 #4
omar1432 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:43 Konuları:0 Kayıt Tarihi:05.04.2016 Rep Puanı: 3

BU NE ISE YARICAK REIS -???

Paylaşım Tarihi: 29.04.2016, 17:46:42 #5
ahmet145 Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:51 Konuları:12 Kayıt Tarihi:01.04.2016 Rep Puanı: 1

6 Hata verdi kardesim (( FORMA YAZDIM ))

Paylaşım Tarihi: 30.04.2016, 09:51:37 #6
The HaCK3R Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:68 Konuları:20 Kayıt Tarihi:23.04.2016 Rep Puanı: 69

(29.04.2016, 17:46:42)ahmet145 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınInsert Kodunu Timere yaz timerin enabledini'de TRUE yap. Big Grin

Paylaşım Tarihi: 04.05.2016, 09:55:40 #7
ByCrawL Çömez
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:4 Konuları:0 Kayıt Tarihi:14.04.2016 Rep Puanı: 0

kodlara gerek yok ki Big Grin

Form1 Üstüne Tıkla StartPosition = Manuel Yap bitmiştir Big Grin

Paylaşım Tarihi: 04.05.2016, 14:08:39 #8
probiens1212a Yeğen
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:49 Konuları:3 Kayıt Tarihi:11.04.2016 Rep Puanı: 0

ADAMSIN İŞİME YARADI .

Kullanıcı İmzası
Resim http://i.hizliresim.com/WkMpNL.png
Resim http://i.hizliresim.com/A7R8qB.gif




Konu Kapalı






Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi