Çalışıyor Wolfteam Visual Basic Hile Kodlama Dersi #1 2016


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: Exorcism    18 Yorum    2237 Görüntüleme
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy

Paylaşım Tarihi: 20.05.2016, 19:54:20 #1
Exorcism Who Is The Beast
Ultra Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:871 Konuları:380 Kayıt Tarihi:06.02.2016 Rep Puanı: 1,232

  BUTTON 1 KODU

Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("Wolfteam.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label1.Text = moz.BaseAddress.ToString
Timer1.Start
End If
Next


     TİMER 1 KODU

If CheckBox1.Checked = True Then
Dim CheckBox1 As Integer = Label1.Text + &HPOİNT    
WriteInteger("Wolfteam.bin", CheckBox1, "VALUE")
End If


&HPoint Yazan Yere Hilemizin Pointini Value Yazan Yere Hilemizin Valuesini Yazıyoruz

 CHECKBOX KODU

If CheckBox1.Checked = True Then
Timer1.Start()
End If
If CheckBox1.Checked = False Then
End If
Timer1.Start()


önemli Not: NameESP Kodlarken WriteLong Şeklınde Kodlayınız.


  BUNUN İÇİN BAZI WRİTEPOİNTERİNTEGER VE WRİTELONG DOSYALARI VARDIR İNTERNETTEBN İNDİREBİLİRSİNİZ.

Kullanıcı İmzası
                                                                     Resim http://wallpapercave.com/wp/E9YHLhm.jpg
Söz sizin ağzınızda olduğu sürece, sizin esirinizdir. 
                                   Söz ağızdan çıktıktan sonra, siz onun eseri olursunuz

Paylaşım Tarihi: 20.05.2016, 20:12:11 #2
hsn6447 Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:97 Konuları:21 Kayıt Tarihi:13.04.2016 Rep Puanı: 2

kardeş sa ben yapıyorum ama hata veriyor labele wolfteam bekleniyoz yazıyoruz ya orraya sayı gelmesi gerekiyor ama gelmiyor yardım

Paylaşım Tarihi: 17.06.2016, 14:06:48 #3
Ahmetguler2531 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:30 Konuları:5 Kayıt Tarihi:14.03.2016 Rep Puanı: 1

(20.05.2016, 20:12:11)hsn6447 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınkardeş sa ben yapıyorum ama  hata veriyor labele  wolfteam bekleniyoz yazıyoruz ya orraya sayı gelmesi gerekiyor ama gelmiyor  yardım

Skype Varsa Ekle Beni   AhmetDelfii > Güler

Paylaşım Tarihi: 03.07.2016, 04:00:26 #4
xonivion Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:217 Konuları:74 Kayıt Tarihi:03.07.2016

Bu konunun sabite alınacak bir yanı yok, etrafta durmandan c/p atan kişiler olucak ve daha hiçbir memory bilgisi olmadan..
Son Düzenleme: 03.07.2016, 04:00:34, Düzenleyen: xonivion.

Paylaşım Tarihi: 13.07.2016, 17:34:27 #5
xthewarrioR Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:17 Konuları:2 Kayıt Tarihi:06.07.2016 Rep Puanı: 0

Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Button 1 Kodunu Aktif Edince Bu Hata Çıkıyor Yardımcı Olursan İyi Olur Kardeşim
Son Düzenleme: 13.07.2016, 17:35:10, Düzenleyen: xthewarrioR.

Paylaşım Tarihi: 13.07.2016, 23:00:13 #6
xonivion Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:217 Konuları:74 Kayıt Tarihi:03.07.2016

(13.07.2016, 17:34:27)xthewarrioR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınSitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Button 1 Kodunu Aktif Edince Bu Hata Çıkıyor Yardımcı Olursan İyi Olur Kardeşim

Kodu gösterirsen yardımcı olabilirim.

Paylaşım Tarihi: 14.07.2016, 10:26:53 #7
xthewarrioR Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:17 Konuları:2 Kayıt Tarihi:06.07.2016 Rep Puanı: 0

(13.07.2016, 23:00:13)xonivion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
(13.07.2016, 17:34:27)xthewarrioR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınSitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Button 1 Kodunu Aktif Edince Bu Hata Çıkıyor Yardımcı Olursan İyi Olur Kardeşim

Kodu gösterirsen yardımcı olabilirim.

Buyur Kardeşim:
Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("Wolfteam.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label1.Text = moz.BaseAddress.ToString
Timer1.Start
End If
Next

Paylaşım Tarihi: 14.07.2016, 10:54:45 #8
xonivion Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:217 Konuları:74 Kayıt Tarihi:03.07.2016

(14.07.2016, 10:26:53)xthewarrioR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
(13.07.2016, 23:00:13)xonivion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
(13.07.2016, 17:34:27)xthewarrioR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınSitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Button 1 Kodunu Aktif Edince Bu Hata Çıkıyor Yardımcı Olursan İyi Olur Kardeşim

Kodu gösterirsen yardımcı olabilirim.

Buyur Kardeşim:
Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("Wolfteam.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label1.Text = moz.BaseAddress.ToString
Timer1.Start
End If
Next


Proc.Count > 0
bunu if ile kullan sorun çözülebilir.










Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi