Wolfteam Takla Kodlama Tuş İle Çalıştırma


Wolfteam Pointer & Silah & Karakter Kodları    wolfteam pointer kodları,wolfteam silah kodları,wolfteam karakter kodları,güncel pointer kodlar,güncel 2016 pointerlar,güncel wolfteam kodları,wolfteam güncel pointer kodları, pointerler,

Yazar: ART Hack    23 Yorum    1128 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde
Konu Kapalı

Paylaşım Tarihi: 11.07.2016, 16:17:24 #1
ART Hack Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:23 Konu Sayısı:6 Üyelik Tarihi:13.05.2016 Rep Puanı: 2

Arkadaşlar Acil Yardım
Takla Valuesi Var Ama Oyun İçinde Bir Türlü Çalışmadı 
Birde Hileyi Nasıl Tuş İle Aktif Edilir Onu Söylerseniz Çok Güzel Olur Saygılar !!!
Son Düzenleme: 29.08.2016, 15:05:09, Düzenleyen: #MorpHeus.
Paylaşım Tarihi: 11.07.2016, 16:29:22 #2
ILoveMH Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:161 Konu Sayısı:25 Üyelik Tarihi:03.04.2016 Rep Puanı: 3

Lazım Olanlar : timer1, timer2 WritePointerInteger NOT: timer2 enabled = true ınterval = 1

kardeş public class form1'in altına bu kodu gir : Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer
İmage


Timer1'ede bunu :
If GetAsyncKeyState(Keys.F2) Then
Timer2.Start()
Else
Timer2.Stop()
End If

İmage

Son Olarak Timer2 yede bu kodu gir :
Dim hack As Integer = obj.Text + &H1BD65
WriteLong("Wolfteam.bin", hack, "378215541")

İmage


tuşu (Keys.F2) Yerinden değiştirebilirsin F2 yerine mesela P ama harf BÜYÜK OLCAK
Son Düzenleme: 11.07.2016, 16:32:21, Düzenleyen: ILoveMH.

Kullanıcı İmzası
Şunu unutmayın ki, sizler unutamadıklarınızın çoktan unuttuklarısınız!

İmage
İmage
                                                    CANDIR, GERİSİ HEYECAN
Paylaşım Tarihi: 11.07.2016, 17:24:36 #3
cyroxars Çömez
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:2 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:11.07.2016 Rep Puanı: 0

(11.07.2016, 16:29:22)ILoveMH Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. Lazım Olanlar : timer1, timer2 WritePointerInteger   NOT: timer2 enabled = true        ınterval = 1

kardeş public class form1'in altına bu kodu gir :         Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer
İmage


Timer1'ede bunu :    
If GetAsyncKeyState(Keys.F2) Then
           Timer2.Start()
       Else
           Timer2.Stop()
       End If

İmage

Son Olarak Timer2 yede bu kodu gir :
Dim hack As Integer = obj.Text + &H1BD65
       WriteLong("Wolfteam.bin", hack, "378215541")

İmage


tuşu   (Keys.F2) Yerinden değiştirebilirsin F2 yerine mesela P   ama harf BÜYÜK OLCAK

usta bu kodları nereye hangi dosyaya yazıcaz. yardım edermisiniz.
Son Düzenleme: 11.07.2016, 17:25:54, Düzenleyen: cyroxars.
Paylaşım Tarihi: 11.07.2016, 17:31:07 #4
ILoveMH Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:161 Konu Sayısı:25 Üyelik Tarihi:03.04.2016 Rep Puanı: 3

kardeş googleye visual basic indir yaz. visual basic = program yapma programı Big Grin

Kullanıcı İmzası
Şunu unutmayın ki, sizler unutamadıklarınızın çoktan unuttuklarısınız!

İmage
İmage
                                                    CANDIR, GERİSİ HEYECAN
Paylaşım Tarihi: 11.07.2016, 17:35:00 #5
ART Hack Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:23 Konu Sayısı:6 Üyelik Tarihi:13.05.2016 Rep Puanı: 2

(11.07.2016, 16:29:22)ILoveMH Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. Lazım Olanlar : timer1, timer2 WritePointerInteger   NOT: timer2 enabled = true        ınterval = 1

kardeş public class form1'in altına bu kodu gir :         Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer
İmage


Timer1'ede bunu :    
If GetAsyncKeyState(Keys.F2) Then
           Timer2.Start()
       Else
           Timer2.Stop()
       End If

İmage

Son Olarak Timer2 yede bu kodu gir :
Dim hack As Integer = obj.Text + &H1BD65
       WriteLong("Wolfteam.bin", hack, "378215541")

İmage


tuşu   (Keys.F2) Yerinden değiştirebilirsin F2 yerine mesela P   ama harf BÜYÜK OLCAK
Eyw Adamsın Smile
Bu Arada Value Ve Pointer Güncelmi ?
Son Düzenleme: 11.07.2016, 17:35:42, Düzenleyen: ART Hack.
Paylaşım Tarihi: 11.07.2016, 17:38:15 #6
cyroxars Çömez
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:2 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:11.07.2016 Rep Puanı: 0

Ben çok Yanlış gelmişim paşa kolay gelsin size Big Grin
Paylaşım Tarihi: 11.07.2016, 17:40:26 #7
Ultranas Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:8 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:11.07.2016 Rep Puanı: 0

(11.07.2016, 16:29:22)ILoveMH Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. Lazım Olanlar : timer1, timer2 WritePointerInteger   NOT: timer2 enabled = true        ınterval = 1

kardeş public class form1'in altına bu kodu gir :         Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer
İmage


Timer1'ede bunu :    
If GetAsyncKeyState(Keys.F2) Then
           Timer2.Start()
       Else
           Timer2.Stop()
       End If

İmage

Son Olarak Timer2 yede bu kodu gir :
Dim hack As Integer = obj.Text + &H1BD65
       WriteLong("Wolfteam.bin", hack, "378215541")

İmage


tuşu   (Keys.F2) Yerinden değiştirebilirsin F2 yerine mesela P   ama harf BÜYÜK OLCAK
GetAsyncKeyState Yazan Yerde Error Simgesi Var Ne Yapabilirim? Huh
Paylaşım Tarihi: 11.07.2016, 17:43:55 #8
ART Hack Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:23 Konu Sayısı:6 Üyelik Tarihi:13.05.2016 Rep Puanı: 2

Sen Hepsini Doğru Yere Kodlarsan Düzelir Uyarı Simgesi Kalkar



Konu Kapalı




Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir