Çalışıyor Wolftü Hile Kodlama C++ Tüm Sistemlerde Olan


C ve C++ Programlama    C ve C++ Programlama İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: Exorcism    7 Yorum    1423 Görüntüleme
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Paylaşım Tarihi: 03.06.2016, 22:26:30 #1
Exorcism Who Is The Beast
Ultra Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:879 Konuları:380 Kayıt Tarihi:06.02.2016 Rep Puanı: 1,233

 YAZILI ANLATIM

Resim http://k1309.hizliresim.com/1f/8/sfujv.png

Bu betiği derleyip çalıştırdığımızda her tuşa bastığımızda “veri” değişkeninin adresini ve değerini gösterecektir , öntanımlı değer ise “54″ tür , biz müdahale edene kadar ise “54″ ü değer olarak verecektir.

Kendi bilgisayarımda “veri” değişkeninin bilgileri;

Değişken Adı : “veri”
Değişken Tipi : int
Değişken Değeri : 54
Değişken Adresi : 0x22ff0c

Şimdi bu değişkenin değerine müdahale eden betiği yazalım ;

#include <iostream>
#include <conio.h>
#include <windows.h>
using namespace std;

int main()
{
int yenideger1 = 61; // yeni degeri 61 olarak tanimladik
HWND pencere = FindWindow(0,"/* Müdahale edilecek yazılımın Görev yöneticisindeki -Görev- altındaki ismi yazılacaktır*/"); //
if (pencere == 0)
{
cerr << "Uygulama bulunamadi."<<endl;
}
else
{
DWORD uygulamaid;
GetWindowThreadProcessId(pencere,&uygulamaid);
HANDLE islem= OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS,FALSE,uygulamaid);
if(!islem)
{
cerr<<"Islem yapilamadi."<<endl;
}
else
{
int basarili1 = WriteProcessMemory(islem,(LP****)0x22ff0c,¥ideger1 ,(DWORD)sizeof(yenideger1),NULL);// 0x22ff0c değeri değiştirilecek değişkenin adresi

if(basarili1>0)
{
clog<<"Basarili."<<endl;
}
else
{
cerr<<"Hata."<<endl;
}
CloseHandle(islem);
}
}
getch();
return 0;
}

Müdahale edilecek yazılımı açıp ardından Müdahale için oluşturduğumuz yazılımı açtığınızda değişkenimizin değerinin 54 ten 61 olduğunu göreceksiniz. Umarım işinize yarar
Son Düzenleme: 15.07.2016, 14:28:23, Düzenleyen: *Mstkmlnr.

Kullanıcı İmzası
                                                                     Resim http://wallpapercave.com/wp/E9YHLhm.jpg
Söz sizin ağzınızda olduğu sürece, sizin esirinizdir. 
                                   Söz ağızdan çıktıktan sonra, siz onun eseri olursunuz

Paylaşım Tarihi: 03.06.2016, 22:59:08 #2
serhat3535 Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:48 Konuları:15 Kayıt Tarihi:02.06.2016

Ben bu c++ işlerini bilmiyorum cahilim bu konuda Big Grin

Paylaşım Tarihi: 04.06.2016, 00:06:59 #3
HACKER kurdu Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:90 Konuları:27 Kayıt Tarihi:25.05.2016

YARALI KONU KARDEŞİM

Paylaşım Tarihi: 04.06.2016, 11:15:04 #4
RobbenBayern45 Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:77 Konuları:28 Kayıt Tarihi:02.06.2016

Şey visual da nasıl kodlanırr ?

Paylaşım Tarihi: 04.06.2016, 11:18:37 #5
LordHacker Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:129 Konuları:46 Kayıt Tarihi:29.05.2016

Güzel Konu Yararlı

Paylaşım Tarihi: 03.07.2016, 04:22:48 #6
xonivion Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:217 Konuları:74 Kayıt Tarihi:03.07.2016

Kullandığın type çok "boktan" açıkcası bytelar manual belirlenirse daha kullanışlı olur;

static void EditMemory(void *adr, void *ptr, int size){
DWORD OldProtection;
VirtualProtect(adr, size, PAGE_EXECUTE_READWRITE, &OldProtection);
memcpy(adr, ptr, size);
VirtualProtect(adr, size, OldProtection, &OldProtection);
}
Son Düzenleme: 03.07.2016, 04:23:02, Düzenleyen: xonivion.

Paylaşım Tarihi: 03.07.2016, 04:40:18 #7
ardaada17 Çömez
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:5 Konuları:0 Kayıt Tarihi:08.05.2016 Rep Puanı: 0

saol Deniyecem yararlı konu Smile

Paylaşım Tarihi: 01.09.2016, 17:10:42 #8
hackerbeta Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:49 Konuları:6 Kayıt Tarihi:29.08.2016 Rep Puanı: 7

class dosyası yok mu ?










Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi