Wolfteam C++ Hack Yapımı


C ve C++ Programlama    C ve C++ Programlama İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: mens    5 Yorum    798 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 17.05.2016, 18:37:16 #1
mens ☆☆ PEACE ☆☆
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:181 Konu Sayısı:26 Üyelik Tarihi:09.04.2016 Rep Puanı: 66

[*]C++ proje açtıktan sonra
[*]header files sağ tıklayıp add >> new item >> UI >> Windows Form ismini HackMenü.h Yapınız

Kod:
1 Buton
1 Checkbox
2 Label
1 Timer




[*]ilk önce bir group box açınız.
[*]içine label 1 label 2 ve buton ekleyiniz.
[*]buton adını active yapınız, çünkü tıklayınca otomatik csh label 1 e ve 2 ye aktarıcaz.
[*]checkbox ise name esp yapın örnek.
[*]butona çift tıklayıp şu kodları ,


Kod:
Process ^p = Process::GetProcessesByName("Wolfteam.bin")[0];
for each (System::Diagnostics::ProcessModule ^moz in p->Modules)
{
if (moz->FileName->IndexOf("csh") != -1)
{
label1->Text = moz->BaseAddress.ToString();
label2->Text = moz->ModuleName->ToString();
timer1->Start();
};
};
        }


[*]checkbox çift tıklıyoruz şu kodları yazıyoruz,


Kod:
if (checkBox1->Checked == true){ timer1->Enabled = true; }else{ timer1->Enabled = false;}}

[*]timer1 e çift tıklıyoruz şu kodları yazıyoruz,,

Kod:
DWORD CSHELL;
CSHELL = Convert::ToInt32(label1->Text);
DWORD CSH;
CSH = CSHELL + 0xadres;
HANDLE MemHandle = OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS, 0, ProcessExists("Wolfteam.bin"));
int asdasd = value;
WriteProcessMemory(MemHandle, (LPVOID(CSH)) , &asdasd, 4, NULL);}



[*]adres yerine csh+ " 748673 " yerini giriniz csh+ hariç.
value yerine value giriniz.


• header files kısmına hackmenü.cpp açınız.
• şu kodları giriniz

Kod:
#include "HackMenü.h"

//MyDLL is the name of your Project. If your Project is called
//MapleHaxV1 you'll need to change MyDLL to using namespace MapleHaxV1
using namespace D3DHack;
[STAThreadAttribute]

int Main()
{

    // Enabling Windows XP visual effects before any controls are created
    Application::EnableVisualStyles();
    Application::SetCompatibleTextRenderingDefault(false);

    // Create the main window and run it
    Application::Run(gcnew HackMenü()); //Form1 is the name of the form created.
    //if named different replace Form1 With the right form name.
    return 0;
}



• source files e maindll.cpp açınız.

• şu kodları giriniz

Kod:
#include <Windows.h>
extern int Main();
void WINAPI MainThread( )
{
    Main();
}

DWORD WINAPI Main(LPVOID ParaMetre)
{
    return S_OK;
}
BOOL WINAPI DllMain(HMODULE Modül, DWORD Durum, LPVOID Yer)
{
    switch ( Durum ) {
    case DLL_PROCESS_ATTACH:
        DisableThreadLibraryCalls(Modül);
        if ( CreateThread(NULL,0, (LPTHREAD_START_ROUTINE)MainThread, NULL, 0, NULL) == NULL) {
            return FALSE;
        }
        break;
    case DLL_PROCESS_DETACH:
        break;
    case DLL_THREAD_ATTACH:
        break;
    case DLL_THREAD_DETACH:
        break;
    }
    return TRUE;
}



bu kadar. artık inject .dll inject edince aktif butonuna basınız otomatik base adress label1 e label 2 ye aktarıcak.

daha sonra checkbox adress ve value yerini hangi şey yaptıysanız tıklayın aktif olur. benden bu kadar hatanız varsa yorum olarak atınız.


+1Rep Vermeyi Esirgemeyin Emeğe Saygı

Kullanıcı İmzası
İmage

rE9nlM.png

           Günün Sözü :  Geciken adalet,adaletsizliktir.  Walter Savago Landor
Paylaşım Tarihi: 17.05.2016, 18:40:08 #2
WhispeR Yeğen
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:42 Konu Sayısı:14 Üyelik Tarihi:14.05.2016 Rep Puanı: 2

Teşekkür Ederim.

Kullanıcı İmzası
EN GÜNCEL HİLELER İÇİN 
linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.
▄▄▄ ▄▄▄
▄▀░░░░░░░░░▀▄
▄▀▒▒░░░░░░░░░▒▒▀▄
▀▒░░░░░░░░░░░░░▒▄
█░░░░░░░░░░░░░▒█
█▒░░░░░░░░░░░░▒█
█▒▄███▄░░░▄███▄▒█
▄▀▒██▄██░░░██▄██▒▀▄
█▒░▒▀▀▀░▄█▄░▀▀▀▒░▒█
▀█▄▒░░▒█▒█▒░░▒▄█▀
▄▀▄░░░░░░▄▀▄
█▓▀▓▀▓▀▓▀▓█
█▒▄▓▄▓▄▓▄▒█
█▒▒▒▒▒▒▒█
▀▄▄▄▄▄▀
Paylaşım Tarihi: 21.05.2016, 16:50:22 #3
Cvetko Yeğen
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:48 Konu Sayısı:14 Üyelik Tarihi:15.05.2016 Rep Puanı: 11

yararlı teşekkürler
Paylaşım Tarihi: 24.05.2016, 19:20:17 #4
Akinaxis Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:8 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:09.04.2016 Rep Puanı: 0

UI nerde?Visual C++ de new item dedim UI yok?
Paylaşım Tarihi: 25.05.2016, 17:16:40 #5
fasmeda3399 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:12 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:01.05.2016 Rep Puanı: 0

Bide vdeo Çekip atsan çok iyi olur millete
Paylaşım Tarihi: 25.05.2016, 17:48:23 #6
prooyuncu ★★★ÖMER★★★
Süper Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:416 Konu Sayısı:85 Üyelik Tarihi:06.01.2016 Rep Puanı: 91

YANLIZ KARDEŞ VİDEO ÇEKEREK ANLATSAN İYİ OLUR

Kullanıcı İmzası
                                 [img=0x50]http://i.hizliresim.com/n7vAyB.gif[/img]
   [img=0x50]http://i.hizliresim.com/l1kQpE.gif[/img]
                                                               İyi olmak kolaydır. Zor olan adil olmaktır. 

                                                 PROOYUNCU









Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir