Win 10 Obj Çekememe[ÇÖZÜM]


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: Dark Hack    1 Yorum    176 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 24.06.2016, 17:03:16 #1
Dark Hack Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:218 Konu Sayısı:52 Üyelik Tarihi:08.05.2016

Hilenizi Kodlayın Herşeyi Tamamlayın.
Yeni Bi Tane Timer Oluşturun Timerin İçine Şu Kodları Yapıştırın.
PHP Kod:
On Error Resume Next
        Dim p 
As Process Process.GetProcessesByName("WolfTeam.bin")(0)
 
       For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
            If moz
.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
                Label1
.Text moz.BaseAddress.ToString
            End 
If
 
           If moz.FileName.IndexOf("WolfTeam.bin") <> -1 Then
                Label2
.Text moz.BaseAddress.ToString
            End 
If
 
           If moz.FileName.IndexOf("obj") <> -1 Then
                Label3
.Text moz.BaseAddress.ToString
            End 
If
 
       Next 
Daha Sonra Form Loada Gelip Kodları Timer Kaça Koyduysanız O Timeri Başlattırın
Başlattırma Örneği . 
PHP Kod:
Timer1.start 
Paylaşım Tarihi: 26.06.2016, 23:42:10 #2
KELESH66 Çömez
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:3 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:19.12.2015 Rep Puanı: 0

arkadasım bende obj labelıne hıc yazı gelmıyor yanı kod cekemememde ayrı mesele bana faceden ulasırmısın tw den yap bana bı hıle

yapabılırsen (+rep)

facebook : linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.
Son Düzenleme: 26.06.2016, 23:45:00, Düzenleyen: KELESH66.







Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir