Vb.net Flooder Yapımı - x60


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: x60    16 Yorum    621 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 10.04.2016, 13:57:01 #1
x60 #Requiem
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:551 Konu Sayısı:161 Üyelik Tarihi:18.11.2015

Bu kodla floder yapabilirsiniz .  


  Görmek için yorum atın :

[hide]

Butona girilece kod :

PHP Kod:
 MsgBox("Spam Bot çalıştırılıyor.")
        Timer1.Enabled True 

Form load girilecek kod :

Gereken Itemler :

1 Adet Texbox 
2 Adet Buton  




 
PHP Kod:
        Timer1.Enabled False 

Buton 2 ye eklenicek kod   (İsterseniz bunu checbox halinde de yapabilirsiniz )


PHP Kod:
  Timer1.Enabled False 

Timer 1 e Girilecek Kod :


PHP Kod:
 SendKeys.Send(TextBox1.Text)
        SendKeys.Send("{Enter}"


[/hide]
Paylaşım Tarihi: 10.04.2016, 14:00:47 #2
ThePlayKing Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:173 Konu Sayısı:42 Üyelik Tarihi:02.02.2016 Rep Puanı: 6

Çok Sağol Knk Adamın Dibisin Big Grin

Kullanıcı İmzası
İmage

Bazen Sadece Susmak Gerekir..
Paylaşım Tarihi: 10.04.2016, 14:04:07 #3
TeknikHack Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:43 Konu Sayısı:13 Üyelik Tarihi:01.01.2016

bakalımmmmmmmmmm
Paylaşım Tarihi: 10.04.2016, 14:12:19 #4
Joseph Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:30 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:29.03.2016 Rep Puanı: 0

Bakıcaz Bro.....
Paylaşım Tarihi: 10.04.2016, 14:44:13 #5
aslan982 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:36 Konu Sayısı:2 Üyelik Tarihi:23.12.2015 Rep Puanı: 0

(10.04.2016, 14:00:47)ThePlayKing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. Çok Sağol Knk Adamın Dibisin Big Grin
Paylaşım Tarihi: 10.04.2016, 14:46:14 #6
_Orderu_us Çömez
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:2 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:10.04.2016 Rep Puanı: 0

yararlı konuya benziyooor sagol
Paylaşım Tarihi: 10.04.2016, 15:53:48 #7
xDawid Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:13 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:09.04.2016 Rep Puanı: 0

x60 Big Grin32 23 r 43 53 4t fs
Paylaşım Tarihi: 10.04.2016, 21:10:39 #8
emre1345 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:24 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:07.04.2016 Rep Puanı: 0

Bu kodla floder yapabilirsiniz .  


  Görmek için yorum atın :









Aradığınızı Bulamadınız Mı ?
 Çalışıyor VB.NET Loader Yapımı

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir