[VB.NET] Bin Kodlama


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: Lucifer47    4 Yorum    265 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 24.04.2016, 18:09:51 #1
Lucifer47 Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:135 Konu Sayısı:18 Üyelik Tarihi:12.03.2016 Rep Puanı: 144

GEREKENLER    

* ( 1 Adet ) Label

* ( 1 Adet ) Buton ( Onun yerine " Form Load " ' ıda olur. )


Şimdi öncelikle " Label " ' in " Name " kısmına dikkat edin. İlk koyduğunuz label zaten otomatik olarak " Label1 " olarak adlandırılır. Biz, bu konu anlatımını ;
" Label1 " üzerinden değerlendireceğiz. Esasında bakarsanız label ile pek işimiz yok, koymamız yeterli.

Buton ' a geçelim ; 
Buton ' da ki amaç ; bin kodunu alıp, Label1 ' e aktarmak ve bu sayede Label1 bileşenindeki işlevlerin çalışmasına olanak sağlamaktır.
PHP Kod:
Kod:
Kod:
Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("WolfTeam.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("bin") <> -1 Then 
Label1.text = moz.BaseAddress.ToString 
End If 
Next 
Son Düzenleme: 07.05.2016, 22:33:54, Düzenleyen: Lucifer47. Sebep: güncelleme

Kullanıcı İmzası
Ben yorum yapıyorsam bilerek yapıyorum arkadaşlar, lütfen yazdıktan sonra konuyu uzatmayalım..

Donanım ve Bilgisayar konusunda bayağı YETKİN derecesindeyim.

- Dword Team Hilelerine yardımcı olurum.
- Hangi bilgisayar iyi veya kötü / Bilgisayar sorunları ve Çözümleri / Yeni bilgisayar alımları konusunda yardımcı olurum.. Özelden mesaj atmanız yeterlidir.
DİPNOT: Yaşım 16'dır. Yaşınıza göre hitap edin abi,kardeş ..

Yazılım %45
Yazılım Grafik %80
Website Kodlama/Grafik %40 , %70
Donanım %90
Paylaşım Tarihi: 24.04.2016, 18:10:47 #2
x60 #Requiem
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:551 Konu Sayısı:161 Üyelik Tarihi:18.11.2015

Konuyu biraz renklendir Kod u php kod yapsan daha iyi olur
Paylaşım Tarihi: 24.04.2016, 18:30:38 #3
Gazapizm Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:407 Konu Sayısı:171 Üyelik Tarihi:30.03.2016

Kanka çok iyide yavaş biraz
Paylaşım Tarihi: 07.05.2016, 19:09:00 #4
xHasaNx Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:18 Konu Sayısı:4 Üyelik Tarihi:03.04.2016 Rep Puanı: 0

erişim engelledi diyo
Paylaşım Tarihi: 07.05.2016, 22:34:16 #5
Lucifer47 Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:135 Konu Sayısı:18 Üyelik Tarihi:12.03.2016 Rep Puanı: 144

@Güncellendi konuya ayar çekildi

Kullanıcı İmzası
Ben yorum yapıyorsam bilerek yapıyorum arkadaşlar, lütfen yazdıktan sonra konuyu uzatmayalım..

Donanım ve Bilgisayar konusunda bayağı YETKİN derecesindeyim.

- Dword Team Hilelerine yardımcı olurum.
- Hangi bilgisayar iyi veya kötü / Bilgisayar sorunları ve Çözümleri / Yeni bilgisayar alımları konusunda yardımcı olurum.. Özelden mesaj atmanız yeterlidir.
DİPNOT: Yaşım 16'dır. Yaşınıza göre hitap edin abi,kardeş ..

Yazılım %45
Yazılım Grafik %80
Website Kodlama/Grafik %40 , %70
Donanım %90







Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir

MemoryHackers