[VB.NET] Bin Kodlama


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: Lucifer47    4 Yorum    306 Görüntüleme
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Paylaşım Tarihi: 24.04.2016, 18:09:51 #1
Lucifer47 Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:131 Konuları:17 Kayıt Tarihi:12.03.2016 Rep Puanı: 144

GEREKENLER    

* ( 1 Adet ) Label

* ( 1 Adet ) Buton ( Onun yerine " Form Load " ' ıda olur. )


Şimdi öncelikle " Label " ' in " Name " kısmına dikkat edin. İlk koyduğunuz label zaten otomatik olarak " Label1 " olarak adlandırılır. Biz, bu konu anlatımını ;
" Label1 " üzerinden değerlendireceğiz. Esasında bakarsanız label ile pek işimiz yok, koymamız yeterli.

Buton ' a geçelim ; 
Buton ' da ki amaç ; bin kodunu alıp, Label1 ' e aktarmak ve bu sayede Label1 bileşenindeki işlevlerin çalışmasına olanak sağlamaktır.
PHP Kod:
Kod:

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
[font=monospace]Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("WolfTeam.bin")(0)[/font]
[font=monospace]For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules[/font]
[font=monospace]If moz.FileName.IndexOf("bin") <> -1 Then [/font]
[font=monospace]Label1.text = moz.BaseAddress.ToString [/font]
[font=monospace]End If [/font]
[font=monospace]Next [/font]

[font=monospace]

[/font]

Son Düzenleme: Dün, 01:39:13, Düzenleyen: CauS. Sebep: güncelleme

Kullanıcı İmzası
Ben yorum yapıyorsam bilerek yapıyorum arkadaşlar, lütfen yazdıktan sonra konuyu uzatmayalım..

Donanım ve Bilgisayar konusunda bayağı YETKİN derecesindeyim.

- Dword Team Hilelerine yardımcı olurum.
- Hangi bilgisayar iyi veya kötü / Bilgisayar sorunları ve Çözümleri / Yeni bilgisayar alımları konusunda yardımcı olurum.. Özelden mesaj atmanız yeterlidir.
DİPNOT: Yaşım 16'dır. Yaşınıza göre hitap edin abi,kardeş ..

Yazılım %45
Yazılım Grafik %80
Website Kodlama/Grafik %40 , %70
Donanım %90

Paylaşım Tarihi: 24.04.2016, 18:10:47 #2
x60 #Requiem
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:545 Konuları:161 Kayıt Tarihi:18.11.2015

Konuyu biraz renklendir Kod u php kod yapsan daha iyi olur

Paylaşım Tarihi: 24.04.2016, 18:30:38 #3
Gazapizm Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:360 Konuları:148 Kayıt Tarihi:30.03.2016

Kanka çok iyide yavaş biraz

Paylaşım Tarihi: 07.05.2016, 19:09:00 #4
xHasaNx Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:17 Konuları:4 Kayıt Tarihi:03.04.2016 Rep Puanı: 0

erişim engelledi diyo

Paylaşım Tarihi: 07.05.2016, 22:34:16 #5
Lucifer47 Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:131 Konuları:17 Kayıt Tarihi:12.03.2016 Rep Puanı: 144

@Güncellendi konuya ayar çekildi

Kullanıcı İmzası
Ben yorum yapıyorsam bilerek yapıyorum arkadaşlar, lütfen yazdıktan sonra konuyu uzatmayalım..

Donanım ve Bilgisayar konusunda bayağı YETKİN derecesindeyim.

- Dword Team Hilelerine yardımcı olurum.
- Hangi bilgisayar iyi veya kötü / Bilgisayar sorunları ve Çözümleri / Yeni bilgisayar alımları konusunda yardımcı olurum.. Özelden mesaj atmanız yeterlidir.
DİPNOT: Yaşım 16'dır. Yaşınıza göre hitap edin abi,kardeş ..

Yazılım %45
Yazılım Grafik %80
Website Kodlama/Grafik %40 , %70
Donanım %90










Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi