VB ile MEBİ kırabilirmiyiz ?


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: irexlyys    5 Yorum    301 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 13.05.2016, 12:14:01 #1
irexlyys Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:53 Konu Sayısı:19 Üyelik Tarihi:11.05.2016 Rep Puanı: 1

sa beyler bu konuyu okulun pclerinden acıyom Big Grin   burda  meb güvenlk sistemi var fakat vb.2010 express i kurmayı basardım yardımınızı bekliyorum eğer mebi kırabilen bir kodunuz varsa lütfen yoruma yazınız ...

Şimdiden hepinize teşekkürler. Smile
Paylaşım Tarihi: 13.05.2016, 12:58:29 #2
nader11ndeu Siktirgit gelme ben mevlana değilim
Kurucu
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:1,374 Konu Sayısı:118 Üyelik Tarihi:20.06.2015 Rep Puanı: 4,385

2-3 sene önce lisede akıllı tahtada açılışta şifre soruyordu. Görev yöneticisindeki application exe ismine bak, yapacağın program pc baslayınca o exe yi killesin Big Grin

Kullanıcı İmzası
linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.

İmage

There is only one way, we have to kill them all!

"Kendilerine biz hilecilerin kralıyız, en iyi hile forumu bizim forumumuz, bizden iyi hile yapan vs. yok diyerek sizi uyutan ve sizi kandıran, sabahlara kadar boktan hileler yayınlayan lamer forumlarından sıkıldıysanız, bu forum size göre dostum. Bizde yalan yok, biz en iyisiyiz."
DWORD HACK TEAM @ 2016
Leftspace,MaskeliHileci,CauS,Nader11ndeu










Paylaşım Tarihi: 13.05.2016, 13:52:43 #3
Dark Hack Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:218 Konu Sayısı:52 Üyelik Tarihi:08.05.2016

(13.05.2016, 12:58:29)Nader11ndeu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. 2-3 sene önce lisede akıllı tahtada açılışta şifre soruyordu. Görev yöneticisindeki application exe ismine bak, yapacağın program pc baslayınca o exe yi killesin Big Grin
aga matık basit bence butona timer1.start yazcağız sorna timer 1 ede start.windows.delete = application.exe öyle biliyorum
Paylaşım Tarihi: 13.05.2016, 20:38:10 #4
irexlyys Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:53 Konu Sayısı:19 Üyelik Tarihi:11.05.2016 Rep Puanı: 1

(13.05.2016, 13:52:43)Dark Hack Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.
(13.05.2016, 12:58:29)Nader11ndeu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. 2-3 sene önce lisede akıllı tahtada açılışta şifre soruyordu. Görev yöneticisindeki application exe ismine bak, yapacağın program pc baslayınca o exe yi killesin Big Grin
aga matık basit bence butona timer1.start yazcağız sorna timer 1 ede start.windows.delete = application.exe öyle biliyorum
aga bunu deneyecem :Big Grin ing olur olursa akarız :Big Grin Okuldaki pc ye VB.Net 2010 exp kurdum :Big Grin ama yapacak birşey yok araştırmak için zaten meb nasıl kırılır oğrenmek istedim teşekkürler.
Paylaşım Tarihi: 13.05.2016, 21:07:05 #5
Vadosk2 Çömez
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:1 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:02.05.2016 Rep Puanı: 0

2-3 sene önce lisede akıllı tahtada açılışta şifre soruyordu. Görev yöneticisindeki application exe ismine bak, yapacağın program pc baslayınca o exe yi killesin Big Grin
Paylaşım Tarihi: 16.05.2016, 23:33:19 #6
AKINCI ☆☆☆Montage☆☆☆
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:269 Konu Sayısı:52 Üyelik Tarihi:26.02.2016

(16.05.2016, 23:31:15)demirel0001 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. yaraklı konu sağlun

Töbe töbe düzelt cümleni Big Grin









Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir