Silinen Numaraları Geri Getirme


Mobil Cihazlar   

Yazar: AlpBenjamins    0 Yorum    148 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 10.02.2016, 19:26:25 #1
AlpBenjamins Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:270 Konu Sayısı:118 Üyelik Tarihi:28.11.2015

Cep telefonlarımızda, kullanım sırasında yanlışlıkla hatalı işlemler yapabiliyoruz. Bu hatalar ile rehberimizi veya rehberden bir numarayı silebiliriz. Telaş yapmanıza gerek yok rehberinizi geri getirmek oldukça kolay. Google kişiler özelliğini kullanarak kişileri istediğiniz bir zamana geri yükleyebilirsiniz. Bunun yanında sunulan birçok özelliği kullanabilirsiniz.

Google Kişilerinizi çok çeşitli mobil cihazlarla senkronize edebilirsiniz. Kullandığınız telefona bağlı olarak farklı varsayılan senkronizasyon ayarlarına sahip olabilirsiniz. Telefonların çoğu Kişilerim grubuyla varsayılan olarak senkronize edilebilir. Ancak bazıları diğer gruplarla da senkronize edilebilir. Varsayılan kişi grupları ve gruplarınızı düzenleme hakkında daha fazla bilgi edinin.

Unutmayın: Senkronizasyon çift taraflı yapılır. Mobil cihazınızdan sildiğiniz kişiler Google Hesabınızdan da silinir. Bir kişiyi yanlışlıkla silerseniz, sildiğiniz tarihten itibaren 30 gün içinde bu kişinin bilgilerini kurtarabilirsiniz.
Google kişiler hesabımıza giriş yapıyoruz.

#Google Contacts

Kişiler ekranında sol menüde bulunan “Kişileri geri yükle” seçeneğine tıklıyoruz.


İmage

Kişileri geri getirmek istediğiniz zaman dilimini bu ekranda seçebilirsiniz. Özel seçeneğini kullanarak belirli bir tarih aralığını seçebilirsiniz.

Kişilerinizi, son 30 gün içindeki herhangi bir duruma geri yükleyin. Silinmiş kişileri kurtarabilir, yapılan bir içe aktarma veya birleştirme işlemini geri alabilirsiniz. Bu özellik çevrelerinizi etkilemez.

Geri yükle seçeneğini tıklayarak işlemi başlatıyoruz

İmage

İşlemden sonra silmiş olduğunuz kişiler’i kurtarmış olacaksınız. Bu yöntemi kullanabilmek için telefonunuzun kişiler’i Google hesabınızla senkronize bir şekilde çalışması gerekiyor. Eğer farklı bir servisin yedekleme hizmetini kullanıyorsanız, bu serviste’de tıpkı Google’da olduğu gibi bir menü bulabilirsiniz. Kişilerinizi güvenle yönetmek ve kolayca kurtarmak için Google kişiler özelliğini kullanmanızı öneririz. İşlem hakkında sorularınızı bizlere iletebilirsiniz.







Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir