Önemli Yardım Nader Ve Left !


C ve C++ Programlama    C ve C++ Programlama İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: byDesing17    17 Yorum    764 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde
Konu Kapalı

Paylaşım Tarihi: 10.12.2015, 23:49:44 #1
byDesing17 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:31 Konu Sayısı:2 Üyelik Tarihi:19.10.2015 Rep Puanı: 0

Agalar C++ da Build Edince Şu Hatayı Alıyorum Dünden Beri Uğraşıyorum Sad  @Nader11ndeu and @LeftSpace

YARDIM EDECEK VARSA TW VERİYİM YAPSIN 2 DK 

linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. [/img]
Paylaşım Tarihi: 11.12.2015, 00:12:50 #2
LeftSpace ASM/C++/RE
Kurucu
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:633 Konu Sayısı:69 Üyelik Tarihi:18.06.2015 Rep Puanı: 2,376

menu  classına o fonksiyonu yazmalısın

Örnek :
class  menu
{
public:
CreateNewFont(LPCSTR,int,LPDIRECT3DDEVICE9);

}

ancak sendeki menü classına yaz bunu  = CreateNewFont(LPCSTR,int,LPDIRECT3DDEVICE9);
Son Düzenleme: 11.12.2015, 00:13:20, Düzenleyen: LeftSpace.

Kullanıcı İmzası
linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.
İmage
İmageİmage
Paylaşım Tarihi: 11.12.2015, 00:15:39 #3
LeftSpace ASM/C++/RE
Kurucu
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:633 Konu Sayısı:69 Üyelik Tarihi:18.06.2015 Rep Puanı: 2,376

Bunu böyle class ile yapmak zorunda degilsin hem git endscene hook içine yaz :Big Grin D3DXCreateFont fonksiyonunu

Kullanıcı İmzası
linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.
İmage
İmageİmage
Paylaşım Tarihi: 11.12.2015, 00:27:14 #4
byDesing17 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:31 Konu Sayısı:2 Üyelik Tarihi:19.10.2015 Rep Puanı: 0

(11.12.2015, 00:15:39)LeftSpace Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. Bunu böyle class ile yapmak zorunda degilsin hem git endscene hook içine yaz :Big Grin D3DXCreateFont fonksiyonunu

hook içine yazsam çalışırmı peki ? Big Grin
Paylaşım Tarihi: 11.12.2015, 00:28:29 #5
LeftSpace ASM/C++/RE
Kurucu
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:633 Konu Sayısı:69 Üyelik Tarihi:18.06.2015 Rep Puanı: 2,376

Fontu Create eder yani çalışır *** ::d

Kullanıcı İmzası
linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.
İmage
İmageİmage
Paylaşım Tarihi: 11.12.2015, 00:31:30 #6
byDesing17 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:31 Konu Sayısı:2 Üyelik Tarihi:19.10.2015 Rep Puanı: 0

(11.12.2015, 00:12:50)LeftSpace Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. menu  classına o fonksiyonu yazmalısın

Örnek :
class  menu
{
public:
CreateNewFont(LPCSTR,int,LPDIRECT3DDEVICE9);

}

ancak sendeki menü classına yaz bunu  = CreateNewFont(LPCSTR,int,LPDIRECT3DDEVICE9);

aga sen böle kod fln veriyonda clas menu deişcek mi orda bana öle c++ uzmanı die bakmayın Big Grin hazır  d3d tab tıklanabilr source :Big Grinamerlik işte a q Sad
Paylaşım Tarihi: 11.12.2015, 00:33:20 #7
LeftSpace ASM/C++/RE
Kurucu
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:633 Konu Sayısı:69 Üyelik Tarihi:18.06.2015 Rep Puanı: 2,376

biliyorum bu sourceyi fontu oluşturuyordu benim bildigim sadece font resetlemesi sorunluydu bunun Big Grin yazılar gidiyordu sanırım

Kullanıcı İmzası
linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.
İmage
İmageİmage
Paylaşım Tarihi: 11.12.2015, 00:36:18 #8
byDesing17 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:31 Konu Sayısı:2 Üyelik Tarihi:19.10.2015 Rep Puanı: 0

(11.12.2015, 00:33:20)LeftSpace Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. biliyorum bu sourceyi fontu oluşturuyordu benim bildigim sadece font resetlemesi sorunluydu bunun Big Grin  yazılar gidiyordu sanırım

mpgh den aldım :Big Grinma görünüş fena yhaa evt doru bi kaçtane hatası daha vardı ama am k bi türlü şunu halledemedim gitti a q şimdi ben oraya ne yazayım yada neyi düzeltiyim söle bana ben yapıyım



Konu Kapalı






Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir