Microsoft Visual Basic 2010 Express Kodları


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: Exorcism    5 Yorum    444 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 10.04.2016, 15:09:30 #1
Exorcism Who İs The Beast
Ultra Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:840 Konu Sayısı:378 Üyelik Tarihi:06.02.2016 Rep Puanı: 1,228

 

                   

                        [hide]Microsoft Visual Basic 2010 Express Kodları ( Checkbox-Timer- Button V.b)

              Microsoft visual basic express edition 2008 indiriyoruz ve kuruyoruz.
 Ardından express 2008 açıp, New diyoruz ve windows form açıyoruz.
Şimdi formun boyutunu grafiklerini resimlerini kendimize göre istediğimiz gibi düzenliyoruz.

İlk olarak bir buton ile bir label1 text şeyi yerleştiriyoruz.
Label1'in adını Wolfteam.bin yapıyoruz. Ve oluşturduğumuz buttona çift tıklayıp
şu kodu yapıştırıyoruz; 

Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("WolfTeam.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label1.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next
2 Adet checkbox yerleştiriyoruz formumuza yani hilemizin ekranına;
sonra 2 adet timer yerleştiriyoruz sürüklüyoruz timerları herhangi bir yere;

Ardından alttaki timer1'e çift tıklayıp şu kodu yapıştırıyoruz.
WritePointerInteger("WolfTeam.bin", Label1.Text + &H12345, "VALUE")

Buradaki 12345 yazan kısma hilemizin pointerini yazabiliriz;
pointer kodları metin belgesini açıyoruz.
Oradan 12345 yerine istediğimiz bir pointer kodunu yerleştiriyoruz.





Herneyse ardından tekrar timer2 adlı şeyede çift tıklayıp gene aynı şekilde bunu yapıştırıyoruz.
WritePointerInteger("WolfTeam.bin", Label1.Text + &H12345, "VALUE")

İşlemimiz bu kadar şimdi atıyorum ben base'den kurt vurma hilesi yapmak istiyorum
12345 kısmını silip 701BEC yapıştırıyorum value'sinede açma kodu olarak 
3276275712 yazıyorum bu kadar basittir yani, işlemlerimiz budur.

Herneyse checkboxlara tıklayınca hilenin istediğimiz şeyleri aktif olsun olmasın gibi şeyler
yapmamız için yerleştirdiğimiz checkbox1'e şunu yapıştırıyoruz.

If CheckBox1.Checked = True Then
Timer1.Start()
End If
If CheckBox1.Checked = False Then
Timer1.Start()
End If

Ardından checkbox 2'yede şunu yapıştırıyoruz.

If CheckBox2.Checked = True Then
Timer2.Start()
End If
If CheckBox2.Checked = False Then
Timer2.Start()
End If

Ardından Solution Explorer gelip oradan WindowsApplication ile başlayan formumuza sağ tıklıyoruz.
Add diyoruz, module seçiyoruz Trainer yazıyoruz ve tamamdır, sonra Fonksiyonlar adlı klasöre giriyoruz.
WritePointerInteger.vb dosyasını not defteriyle açıp içindekileri kopyalayıp Trainer.vb'nin içine yapıştırıyoruz.
Herşey bu kadar programımı debug edip belgelerimizdende alıp herşeyi bitiriyoruz.

İşlemler böyle bu şekilde istediğiniz kadar hile pointeri girebilirsiniz.

Hile bu şekildedir, istediğiniz gibi renklendirin oynayın edin artık sizde bir yazılımcısınız
yani hileci coder'siniz.



             <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Umarım İşinize Yaramıştır Arkadaşlar >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> [/hide]



umarım işinize yarar arkadaşlar.
Son Düzenleme: 10.04.2016, 15:09:59, Düzenleyen: Exorcism.

Kullanıcı İmzası
                                                                     İmage
Söz sizin ağzınızda olduğu sürece, sizin esirinizdir. 
                                   Söz ağızdan çıktıktan sonra, siz onun eseri olursunuz
Paylaşım Tarihi: 10.04.2016, 15:36:42 #2
sonhacker Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:134 Konu Sayısı:16 Üyelik Tarihi:17.01.2016 Rep Puanı: 18

Bakalım neymiş Big Grin

Kullanıcı İmzası
İmage



İmage
Paylaşım Tarihi: 17.04.2016, 01:14:11 #3
Emrecan557 Çömez
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:2 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:06.03.2016 Rep Puanı: 0

Bakalım neymis ins işimize yarar
Paylaşım Tarihi: 17.04.2016, 01:17:34 #4
Tbelce12 Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:67 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:03.04.2016

bravo başarılı bir konu yine
Paylaşım Tarihi: 17.04.2016, 01:28:27 #5
xxbabaxx2015 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:49 Konu Sayısı:2 Üyelik Tarihi:29.03.2016 Rep Puanı: 1

neki bu bakalım
Paylaşım Tarihi: 17.04.2016, 02:13:41 #6
RiotKorayREiz Delikanlı
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:55 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:26.03.2016 Rep Puanı: 0

neki bu bakalım









Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir