Kodladığım Hilede aim çalışmıyor


Wolfteam Genel & Tartışma Bölümü   

Yazar: kingleo222    20 Yorum    299 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 11.01.2017, 14:46:30 #9
Megahack19 Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:69 Konu Sayısı:9 Üyelik Tarihi:11.12.2016 Rep Puanı: 1

Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("WolfTeam.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label1.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
If moz.FileName.IndexOf("bin") <> -1 Then
Label2.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
If moz.FileName.IndexOf("obj") <> -1 Then
Label3.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next

Bu kodu timere yapıştır
Timer enable true yap
3 label oluştur
Adları
Label1
Label2
Label3
Olsun
Csh li hilelere label1 binli hilelere label2 objli hilelere label3 yazarsın
Son Düzenleme: 11.01.2017, 14:56:58, Düzenleyen: Megahack19.

Paylaşım Tarihi: 11.01.2017, 15:07:13 #10
cem241 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:11 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:08.01.2017 Rep Puanı: 0

kardeş bu kodu yapıştırdığımda pointerleri nereye yazacağım ?

Paylaşım Tarihi: 11.01.2017, 15:09:20 #11
kingleo222 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:24 Konu Sayısı:2 Üyelik Tarihi:28.12.2015 Rep Puanı: 1

(11.01.2017, 14:46:30)Megahack19 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("WolfTeam.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label1.Text = moz.BaseAddress.ToString
End IfDim p As Process = Process.GetProcessesByName("WolfTeam.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label1.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
If moz.FileName.IndexOf("bin") <> -1 Then
Label2.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
If moz.FileName.IndexOf("obj") <> -1 Then
Label3.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next

Bu kodu timere yapıştır
Timer enable true yap
3 label oluştur
Adları
Label1
Label2
Label3
Olsun
Csh li hilelere label1 binli hilelere label2 objli hilelere label3 yazarsın
ben pointerleri timere yazıyodum ChexkBox laramı yaziyim

Paylaşım Tarihi: 11.01.2017, 15:22:42 #12
Megahack19 Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:69 Konu Sayısı:9 Üyelik Tarihi:11.12.2016 Rep Puanı: 1

Bunlar pointer değil bu aktif etme kodu
Pointerleri ayrı bir timer oluştur enable true yap

If checkbox1.checked= true then
WriteLong("WolfTeam.bin", label1.Text + &H36AE16 , "2268606836")'Name Esp On
Else
WriteLong("WolfTeam.bin", label1.Text + &H36AE16 , "2268606837")'Name Esp off
End if

Bunu timere yapıştır

Checkbox oluştur text name esp yaz checkbox adı
Checkbox1 olması lazım

Böyle olması lazım diğer hileleride böyle kodla açma kapamalı hile

Bypass yoksa hile çalışmaz xincode dolarken bypass yap

WritePointerInteger("WolfTeam.bin", Label2.Text +&H28C49C, "1",20,&H120,&H464 )
Bu da aimbot pointeri
Son Düzenleme: 11.01.2017, 15:29:25, Düzenleyen: Megahack19.

Paylaşım Tarihi: 11.01.2017, 15:30:32 #13
TolgaMH TBX HacK
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:362 Konu Sayısı:86 Üyelik Tarihi:03.01.2016

Kardeşim Ö.M Olarak Teamviever Verirmisin Yardımcı Olayım ?

Paylaşım Tarihi: 11.01.2017, 15:32:55 #14
kingleo222 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:24 Konu Sayısı:2 Üyelik Tarihi:28.12.2015 Rep Puanı: 1

(11.01.2017, 15:22:42)Megahack19 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Bunlar pointer değil bu aktif etme kodu
Pointerleri ayrı bir timer oluştur enable true yap

If checkbox1.checked= true then
WriteLong("WolfTeam.bin", label1.Text + &H36AE16 , "2268606836")'Name Esp On
Else
WriteLong("WolfTeam.bin", label1.Text + &H36AE16 , "2268606837")'Name Esp off
End if

Bunu timere yapıştır

Checkbox oluştur text name esp yaz checkbox adı
Checkbox1 olması lazım

Böyle olması lazım diğer hileleride böyle kodla açma kapamalı hile

Bypass yoksa hile çalışmaz xincode dolarken bypass yap

WritePointerInteger("WolfTeam.bin", Label2.Text +&H28C49C, "1",20,&H120,&H464 )
Bu da aimbot pointeri

anladım bi deniyim

Paylaşım Tarihi: 11.01.2017, 15:45:46 #15
cem241 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:11 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:08.01.2017 Rep Puanı: 0

tabi vereyim Big GrinD:

Paylaşım Tarihi: 11.01.2017, 16:01:15 #16
Megahack19 Delikanlı
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:69 Konu Sayısı:9 Üyelik Tarihi:11.12.2016 Rep Puanı: 1

(11.01.2017, 15:32:55)kingleo222 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  
(11.01.2017, 15:22:42)Megahack19 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Bunlar pointer değil bu aktif etme kodu
Pointerleri ayrı bir timer oluştur enable true yap

If checkbox1.checked= true then
WriteLong("WolfTeam.bin", label1.Text + &H36AE16 , "2268606836")'Name Esp On
Else
WriteLong("WolfTeam.bin", label1.Text + &H36AE16 , "2268606837")'Name Esp off
End if

Bunu timere yapıştır

Checkbox oluştur text name esp yaz checkbox adı
Checkbox1 olması lazım

Böyle olması lazım diğer hileleride böyle kodla açma kapamalı hile

Bypass yoksa hile çalışmaz xincode dolarken bypass yap

WritePointerInteger("WolfTeam.bin", Label2.Text +&H28C49C, "1",20,&H120,&H464 )
Bu da aimbot pointeri

anladım bi deniyim
işe yaradı mı?










Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir