HWID'Lİ Login Sistemi Yapımı


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: x60    187 Yorum    5265 Görüntüleme
  • 1 Oy - 5 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 10.01.2016, 16:22:55 #1
x60 #Requiem
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:551 Konu Sayısı:161 Üyelik Tarihi:18.11.2015

Arkadaşlar Hide Koydum Bi yorumu eksik görmeyin  

  Kodlar  . Görmek İçin Mesaj At  Smile

[hide]

Declerationsa(En üste)

Kod:


PHP Kod:
Imports MySql.Data.MySqlClient
Imports System
.Data.SqlClient
Imports System
.Management 

Load Kısmına

Kod:


PHP Kod:
Dim HWID As String String.Empty
Dim mc As New ManagementClass("win32_processor")
Dim moc As ManagementObjectCollection mc.GetInstances()
For 
Each mo As ManagementObject In moc
If HWID "" Then
HWID 
mo.Properties("processorID").Value.ToString
End 
If
Next
hwıd 
HWID 

Sonra 1 passtxt ve usertxt adında textbox yapıyoruz.

Ardından Giriş Butonuna:
Kod:

PHP Kod:
Dim conn As MySqlConnection
conn 
= New MySqlConnection
conn
.ConnectionString "Server=serveradı; User Id=username; Password=pass; Database=databaseismi"

conn.Open()
Dim myAdapter As New MySqlDataAdapter
Dim gir 
"SELECT * FROM users WHERE username=İ" usertxt.Text "İ AND password= İ" passtxt.Text "İ"
Dim myCommand As New MySqlCommand()
myCommand.Connection conn
myCommand
.CommandText gir
myAdapter
.SelectCommand myCommand
Dim MyData 
As MySqlDataReader
MyData 
myCommand.ExecuteReader
If MyData.HasRows 0 Then
MsgBox
("Kayıt Bulunamadı.Lütfen ID veya Şifreyi Kontrol Edin."MsgBoxStyle.Critical"Hata")
Else
conn.Close()
conn.Open()
Dim sqla "SELECT * FROM users WHERE username=İ" usertxt.Text "'AND hwno= İ" "" "İ"
myCommand.Connection conn
myCommand
.CommandText sqla
myAdapter
.SelectCommand myCommand
MyData 
myCommand.ExecuteReader
If MyData.HasRows 0 Then
conn
.Close()
conn.Open()
Dim sq "UPDATE users SET hwno=İ" hwıd "İ WHERE username=İ" usertxt.Text "İ"
myCommand.Connection conn
myCommand
.CommandText sq
myAdapter
.SelectCommand myCommand
MyData 
myCommand.ExecuteReader
MsgBox
("HWID Numaranız Resetlendi.Lütfen Tekrar Girin."MsgBoxStyle.Information"Bilgi")
Hack.Show()
Me.Hide()
Else

conn.Close()
conn.Open()
Dim otohwid "SELECT * FROM users WHERE hwno = İ" hwıd "İ"
myCommand.Connection conn
myCommand
.CommandText otohwid
myAdapter
.SelectCommand myCommand
MyData 
myCommand.ExecuteReader
If MyData.HasRows 0 Then
MsgBox
("HWID Numaranız Eşleşmiyor.Lütfen HWID Resetleyin."MsgBoxStyle.Critical"Hata")
Else
conn.Close()
conn.Open()
Dim sqld "SELECT * FROM users WHERE durum=İ" "aktif" "İ"
myCommand.Connection conn
myCommand
.CommandText sqld
myAdapter
.SelectCommand myCommand
MyData 
myCommand.ExecuteReader
If MyData.HasRows 0 Then
MsgBox
("Hesabınız Yönetim Tarafından Kapatılmıştır."MsgBoxStyle.Critical"Hata")
Else
Hack.Show()
Me.Hide()
End If
End If
End If
End If 

Ve Veritabanımıza :

Kod:

-- 

-- Tablo döküm verisi `users`

-- 


INSERT INTO `users` VALUES (aktif, 'Mail@xxxx.com', 'USER', 'PASS', 'Tarih - 00:00:00', '127.0.0.1');
Eveet Bunların Hepsini yaptıktan sonra veritabanına yazdığımız kodları importluyoruz


Artık herşey hazır veritabanından user vs ekliyoruz.İnternette User ekleme programları bulunmakta.
 [/hide]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Coder x60
Paylaşım Tarihi: 12.01.2016, 21:55:45 #2
prooyuncu ★★★ÖMER★★★
Süper Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:416 Konu Sayısı:85 Üyelik Tarihi:06.01.2016 Rep Puanı: 91

bakalım bi nasıl bişey

Kullanıcı İmzası
                                 [img=0x50]http://i.hizliresim.com/n7vAyB.gif[/img]
   [img=0x50]http://i.hizliresim.com/l1kQpE.gif[/img]
                                                               İyi olmak kolaydır. Zor olan adil olmaktır. 

                                                 PROOYUNCU
Paylaşım Tarihi: 12.01.2016, 21:58:27 #3
kesici5863 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:19 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:03.01.2016 Rep Puanı: 0

süper olmuş
Paylaşım Tarihi: 12.01.2016, 22:04:23 #4
Emir11 Çömez
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:4 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:12.01.2016 Rep Puanı: 0

Eywallahhhh
Paylaşım Tarihi: 12.01.2016, 22:07:07 #5
KendiHalinde Delikanlı
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:51 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:10.09.2015 Rep Puanı: 0

Bakalım Smile
Paylaşım Tarihi: 12.01.2016, 22:12:27 #6
MrCalisir Yeğen
Onaylı Uye
Status: Dışarıda Yorum Sayısı:27 Konu Sayısı:1 Üyelik Tarihi:13.12.2015 Rep Puanı: 130

bakalım..

Kullanıcı İmzası
                      0npOjD.jpg                   
Paylaşım Tarihi: 12.01.2016, 22:29:06 #7
king4245 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:7 Konu Sayısı:0 Üyelik Tarihi:11.01.2016 Rep Puanı: 0

nasıl oluyo anlamadm
Paylaşım Tarihi: 12.01.2016, 22:30:33 #8
ExBestTv Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:54 Konu Sayısı:5 Üyelik Tarihi:09.01.2016

nasıl oluyo anlamadm







Aradığınızı Bulamadınız Mı ?
 Çalışıyor VB.NET Loader Yapımı

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir