Hepinizden Özür Diliyorum


Memory Mezarlığı    Forumda Gereksiz Bulanan veya Artık İşlevi Olmayan Konuların Taşındığı Kategori ( Bi Fatiha Okumadan Geçmeyiniz :) )

Yazar: RedMen    6 Yorum    377 Görüntüleme
Konu Kapalı

Paylaşım Tarihi: 22.05.2016, 23:38:08 #1
RedMen #уαѕιη
Ultra Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:557 Konuları:172 Kayıt Tarihi:22.05.2016 Rep Puanı: 361

Herkse Merhabalar Ben IErduraks İlk Olarak The Arrowdan Ve Sizlerden Özür Diliyorum IErduraks Hesabım  Ban Yedi Çünki Aynı Şeyi 3 Kere Paylaşmışım Açıkçası Benim Onları Paylaşmamın Tek Nedeni Siteye Yeni Gelen Ve Hileyi İlk Defa Yapan Arkadaşlarıma Yardımcı Olamak İstemiştim Normalde Hesabımın 1 Saat Once Açılması Gerekiyordu Ve Artık Açılmasınıda İstemiyorum Bu Hesapla Devam Edeceğim Dediğim Gib The Arrowdan Ve Sizlerden Ozur Diliyorum                     IErduraks

Paylaşım Tarihi: 22.05.2016, 23:47:15 #2
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:1,621 Konuları:270 Kayıt Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 219

estagfurullah kardeşim
Son Düzenleme: 23.05.2016, 00:07:16, Düzenleyen: Arrow.

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  tumblr_inline_n13orvZNRV1r2uu54.gif

Paylaşım Tarihi: 22.05.2016, 23:50:59 #3
RedMen #уαѕιη
Ultra Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:557 Konuları:172 Kayıt Tarihi:22.05.2016 Rep Puanı: 361

(22.05.2016, 23:47:15)Arrow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  estagfurullah kardeşim konu paylaşmadan önce form kurallarını okumanı tavsiye ederim yanılmıyorsam paylaştıgın konuları açtığın yerlerle alakasız konuların hepsi virüs diğer sitelerin r€klæmları vb gibi yasaklı konular paylaşmışsın dediğim gibi konu paylaşmadan önce form kurallarını öğrenmeni tavsiye ederim iyi formlar

Ben Sadece Youtubedeki Dword Hack 6.9 Guncellemesini Paylamıstım Asla Virusle Alakam Olmaz Ayrıca Bu Siteyi Çok Seviyorum Hiç Kimseyede Virus Falan Paylasmam Benim Tek Amaçım Dediğim Gibi Yeni Gelen Arkadaşların O Vieoyu Paylasmaları Tabbi *** Giriyor Ama Bi Yandanda İyi Olmus Oluyordu Neyse İyi ForumlarSmile

Paylaşım Tarihi: 23.05.2016, 00:06:05 #4
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:1,621 Konuları:270 Kayıt Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 219

(22.05.2016, 23:50:59)RedMen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(22.05.2016, 23:47:15)Arrow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  estagfurullah kardeşim

Ben Sadece Youtubedeki Dword Hack 6.9 Guncellemesini Paylamıstım Asla Virusle Alakam Olmaz Ayrıca Bu Siteyi Çok Seviyorum Hiç Kimseyede Virus Falan Paylasmam Benim Tek Amaçım Dediğim Gibi Yeni Gelen Arkadaşların O Vieoyu Paylasmaları Tabbi *** Giriyor Ama Bi Yandanda İyi Olmus Oluyordu Neyse İyi ForumlarSmile

haa hatırladım kardeşim tamam kusura bakma aynı konuyu üst üste açıyordun sen  Smile tamam kardeşim bundan sonra konu açarken üst üste açma 1 kere ac yeter üst üste acarsan kurallar gereği ban yersin ama ilaa bi konu açmak istersen bana sor ben yardımcı olurum bide senin paylastığın konuyu ben sana vermiştim dll er  linki yardım amaçlı vermiştim ama sen üst üste paylasıyordun  Big Grin  tamammı kardeşim ben yardımcı olurum sana
Son Düzenleme: 23.05.2016, 00:06:41, Düzenleyen: Arrow.

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  tumblr_inline_n13orvZNRV1r2uu54.gif

Paylaşım Tarihi: 23.05.2016, 00:12:51 #5
RedMen #уαѕιη
Ultra Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:557 Konuları:172 Kayıt Tarihi:22.05.2016 Rep Puanı: 361

(23.05.2016, 00:06:05)Arrow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(22.05.2016, 23:50:59)RedMen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(22.05.2016, 23:47:15)Arrow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  estagfurullah kardeşim

Ben Sadece Youtubedeki Dword Hack 6.9 Guncellemesini Paylamıstım Asla Virusle Alakam Olmaz Ayrıca Bu Siteyi Çok Seviyorum Hiç Kimseyede Virus Falan Paylasmam Benim Tek Amaçım Dediğim Gibi Yeni Gelen Arkadaşların O Vieoyu Paylasmaları Tabbi *** Giriyor Ama Bi Yandanda İyi Olmus Oluyordu Neyse İyi ForumlarSmile

haa hatırladım kardeşim tamam kusura bakma aynı konuyu üst üste açıyordun sen  Smile tamam kardeşim bundan sonra konu açarken üst üste açma 1 kere ac yeter üst üste acarsan kurallar gereği ban yersin ama ilaa bi konu açmak istersen bana sor ben yardımcı olurum bide senin paylastığın konuyu ben sana vermiştim dll er  linki yardım amaçlı vermiştim ama sen üst üste paylasıyordun  Big Grin  tamammı kardeşim ben yardımcı olurum sana

Söylediğin İyi Oldu Soru Soracaktım :Big Grinwordda Olmayan Bazı Kodları Paylassam Ban Yermiyim?

Paylaşım Tarihi: 23.05.2016, 07:22:59 #6
Axe Süper Üye
Süper Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:347 Konuları:102 Kayıt Tarihi:23.05.2016 Rep Puanı: 71

yapıp yapıp özür dilemek mantıksızlık.

Paylaşım Tarihi: 23.05.2016, 16:30:13 #7
RedMen #уαѕιη
Ultra Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:557 Konuları:172 Kayıt Tarihi:22.05.2016 Rep Puanı: 361

Eğer Bilseydim Yapmazdım Karrdesim Hem Ben SDenden Deyil Arrowdan Ozur Diledim Dediğim Gibi Bilseydim Yapmazdım




Önceki Konu Sonraki Konu

Konu Kapalı




Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi