Hepinizden Özür Diliyorum


Memory Mezarlığı    Forumda Gereksiz Bulanan veya Artık İşlevi Olmayan Konuların Taşındığı Kategori ( Bi Fatiha Okumadan Geçmeyiniz :) )

Yazar: RedMen    6 Yorum    365 Görüntüleme
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Konu Kapalı

Paylaşım Tarihi: 22.05.2016, 23:38:08 #1
RedMen #уαѕιη
Süper Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:523 Konuları:170 Kayıt Tarihi:22.05.2016 Rep Puanı: 358

Herkse Merhabalar Ben IErduraks İlk Olarak The Arrowdan Ve Sizlerden Özür Diliyorum IErduraks Hesabım  Ban Yedi Çünki Aynı Şeyi 3 Kere Paylaşmışım Açıkçası Benim Onları Paylaşmamın Tek Nedeni Siteye Yeni Gelen Ve Hileyi İlk Defa Yapan Arkadaşlarıma Yardımcı Olamak İstemiştim Normalde Hesabımın 1 Saat Once Açılması Gerekiyordu Ve Artık Açılmasınıda İstemiyorum Bu Hesapla Devam Edeceğim Dediğim Gib The Arrowdan Ve Sizlerden Ozur Diliyorum                     IErduraks

Kullanıcı İmzası
Resim http://i.hizliresim.com/bk9kmV.png

Paylaşım Tarihi: 22.05.2016, 23:47:15 #2
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:1,605 Konuları:267 Kayıt Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 218

estagfurullah kardeşim
Son Düzenleme: 23.05.2016, 00:07:16, Düzenleyen: Arrow.

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  Resim http://66.media.tumblr.com/4ed78b6a74874d7e5b8540897303965d/tumblr_inline_n13orvZNRV1r2uu54.gif

Paylaşım Tarihi: 22.05.2016, 23:50:59 #3
RedMen #уαѕιη
Süper Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:523 Konuları:170 Kayıt Tarihi:22.05.2016 Rep Puanı: 358

(22.05.2016, 23:47:15)Arrow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınestagfurullah kardeşim konu paylaşmadan önce form kurallarını okumanı tavsiye ederim yanılmıyorsam paylaştıgın konuları açtığın yerlerle alakasız konuların hepsi virüs diğer sitelerin r€klæmları vb gibi yasaklı konular paylaşmışsın dediğim gibi konu paylaşmadan önce form kurallarını öğrenmeni tavsiye ederim iyi formlar

Ben Sadece Youtubedeki Dword Hack 6.9 Guncellemesini Paylamıstım Asla Virusle Alakam Olmaz Ayrıca Bu Siteyi Çok Seviyorum Hiç Kimseyede Virus Falan Paylasmam Benim Tek Amaçım Dediğim Gibi Yeni Gelen Arkadaşların O Vieoyu Paylasmaları Tabbi *** Giriyor Ama Bi Yandanda İyi Olmus Oluyordu Neyse İyi ForumlarSmile

Kullanıcı İmzası
Resim http://i.hizliresim.com/bk9kmV.png

Paylaşım Tarihi: 23.05.2016, 00:06:05 #4
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:1,605 Konuları:267 Kayıt Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 218

(22.05.2016, 23:50:59)RedMen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
(22.05.2016, 23:47:15)Arrow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınestagfurullah kardeşim

Ben Sadece Youtubedeki Dword Hack 6.9 Guncellemesini Paylamıstım Asla Virusle Alakam Olmaz Ayrıca Bu Siteyi Çok Seviyorum Hiç Kimseyede Virus Falan Paylasmam Benim Tek Amaçım Dediğim Gibi Yeni Gelen Arkadaşların O Vieoyu Paylasmaları Tabbi *** Giriyor Ama Bi Yandanda İyi Olmus Oluyordu Neyse İyi ForumlarSmile

haa hatırladım kardeşim tamam kusura bakma aynı konuyu üst üste açıyordun sen  Smile tamam kardeşim bundan sonra konu açarken üst üste açma 1 kere ac yeter üst üste acarsan kurallar gereği ban yersin ama ilaa bi konu açmak istersen bana sor ben yardımcı olurum bide senin paylastığın konuyu ben sana vermiştim dll er  linki yardım amaçlı vermiştim ama sen üst üste paylasıyordun  Big Grin  tamammı kardeşim ben yardımcı olurum sana
Son Düzenleme: 23.05.2016, 00:06:41, Düzenleyen: Arrow.

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  Resim http://66.media.tumblr.com/4ed78b6a74874d7e5b8540897303965d/tumblr_inline_n13orvZNRV1r2uu54.gif

Paylaşım Tarihi: 23.05.2016, 00:12:51 #5
RedMen #уαѕιη
Süper Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:523 Konuları:170 Kayıt Tarihi:22.05.2016 Rep Puanı: 358

(23.05.2016, 00:06:05)Arrow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
(22.05.2016, 23:50:59)RedMen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
(22.05.2016, 23:47:15)Arrow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınestagfurullah kardeşim

Ben Sadece Youtubedeki Dword Hack 6.9 Guncellemesini Paylamıstım Asla Virusle Alakam Olmaz Ayrıca Bu Siteyi Çok Seviyorum Hiç Kimseyede Virus Falan Paylasmam Benim Tek Amaçım Dediğim Gibi Yeni Gelen Arkadaşların O Vieoyu Paylasmaları Tabbi *** Giriyor Ama Bi Yandanda İyi Olmus Oluyordu Neyse İyi ForumlarSmile

haa hatırladım kardeşim tamam kusura bakma aynı konuyu üst üste açıyordun sen  Smile tamam kardeşim bundan sonra konu açarken üst üste açma 1 kere ac yeter üst üste acarsan kurallar gereği ban yersin ama ilaa bi konu açmak istersen bana sor ben yardımcı olurum bide senin paylastığın konuyu ben sana vermiştim dll er  linki yardım amaçlı vermiştim ama sen üst üste paylasıyordun  Big Grin  tamammı kardeşim ben yardımcı olurum sana

Söylediğin İyi Oldu Soru Soracaktım :Big Grinwordda Olmayan Bazı Kodları Paylassam Ban Yermiyim?

Kullanıcı İmzası
Resim http://i.hizliresim.com/bk9kmV.png

Paylaşım Tarihi: 23.05.2016, 07:22:59 #6
Axe Süper Üye
Süper Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:346 Konuları:102 Kayıt Tarihi:23.05.2016 Rep Puanı: 70

yapıp yapıp özür dilemek mantıksızlık.

Paylaşım Tarihi: 23.05.2016, 16:30:13 #7
RedMen #уαѕιη
Süper Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:523 Konuları:170 Kayıt Tarihi:22.05.2016 Rep Puanı: 358

Eğer Bilseydim Yapmazdım Karrdesim Hem Ben SDenden Deyil Arrowdan Ozur Diledim Dediğim Gibi Bilseydim Yapmazdım

Kullanıcı İmzası
Resim http://i.hizliresim.com/bk9kmV.png




Konu Kapalı






Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi