Hepinizden Özür Diliyorum


Memory Mezarlığı    Forumda Gereksiz Bulanan veya Artık İşlevi Olmayan Konuların Taşındığı Kategori ( Bi Fatiha Okumadan Geçmeyiniz :) )

Yazar: RedMen    6 Yorum    307 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde
Konu Kapalı

Paylaşım Tarihi: 22.05.2016, 23:38:08 #1
RedMen Vaktiyle Bir ATSIZ Varmış
Destek Ekibi
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:177 Konu Sayısı:26 Üyelik Tarihi:22.05.2016 Rep Puanı: 347

Herkse Merhabalar Ben IErduraks İlk Olarak The Arrowdan Ve Sizlerden Özür Diliyorum IErduraks Hesabım  Ban Yedi Çünki Aynı Şeyi 3 Kere Paylaşmışım Açıkçası Benim Onları Paylaşmamın Tek Nedeni Siteye Yeni Gelen Ve Hileyi İlk Defa Yapan Arkadaşlarıma Yardımcı Olamak İstemiştim Normalde Hesabımın 1 Saat Once Açılması Gerekiyordu Ve Artık Açılmasınıda İstemiyorum Bu Hesapla Devam Edeceğim Dediğim Gib The Arrowdan Ve Sizlerden Ozur Diliyorum                     IErduraks

Kullanıcı İmzası
İmage
Paylaşım Tarihi: 22.05.2016, 23:47:15 #2
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:1,620 Konu Sayısı:272 Üyelik Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 217

estagfurullah kardeşim
Son Düzenleme: 23.05.2016, 00:07:16, Düzenleyen: Arrow.

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  İmage
Paylaşım Tarihi: 22.05.2016, 23:50:59 #3
RedMen Vaktiyle Bir ATSIZ Varmış
Destek Ekibi
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:177 Konu Sayısı:26 Üyelik Tarihi:22.05.2016 Rep Puanı: 347

(22.05.2016, 23:47:15)Arrow Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. estagfurullah kardeşim konu paylaşmadan önce form kurallarını okumanı tavsiye ederim yanılmıyorsam paylaştıgın konuları açtığın yerlerle alakasız konuların hepsi virüs diğer sitelerin r€klæmları vb gibi yasaklı konular paylaşmışsın dediğim gibi konu paylaşmadan önce form kurallarını öğrenmeni tavsiye ederim iyi formlar

Ben Sadece Youtubedeki Dword Hack 6.9 Guncellemesini Paylamıstım Asla Virusle Alakam Olmaz Ayrıca Bu Siteyi Çok Seviyorum Hiç Kimseyede Virus Falan Paylasmam Benim Tek Amaçım Dediğim Gibi Yeni Gelen Arkadaşların O Vieoyu Paylasmaları Tabbi Giriyor Ama Bi Yandanda İyi Olmus Oluyordu Neyse İyi ForumlarSmile

Kullanıcı İmzası
İmage
Paylaşım Tarihi: 23.05.2016, 00:06:05 #4
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:1,620 Konu Sayısı:272 Üyelik Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 217

(22.05.2016, 23:50:59)RedMen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.
(22.05.2016, 23:47:15)Arrow Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. estagfurullah kardeşim

Ben Sadece Youtubedeki Dword Hack 6.9 Guncellemesini Paylamıstım Asla Virusle Alakam Olmaz Ayrıca Bu Siteyi Çok Seviyorum Hiç Kimseyede Virus Falan Paylasmam Benim Tek Amaçım Dediğim Gibi Yeni Gelen Arkadaşların O Vieoyu Paylasmaları Tabbi Giriyor Ama Bi Yandanda İyi Olmus Oluyordu Neyse İyi ForumlarSmile

haa hatırladım kardeşim tamam kusura bakma aynı konuyu üst üste açıyordun sen  Smile tamam kardeşim bundan sonra konu açarken üst üste açma 1 kere ac yeter üst üste acarsan kurallar gereği ban yersin ama ilaa bi konu açmak istersen bana sor ben yardımcı olurum bide senin paylastığın konuyu ben sana vermiştim dll er  linki yardım amaçlı vermiştim ama sen üst üste paylasıyordun  Big Grin  tamammı kardeşim ben yardımcı olurum sana
Son Düzenleme: 23.05.2016, 00:06:41, Düzenleyen: Arrow.

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  İmage
Paylaşım Tarihi: 23.05.2016, 00:12:51 #5
RedMen Vaktiyle Bir ATSIZ Varmış
Destek Ekibi
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:177 Konu Sayısı:26 Üyelik Tarihi:22.05.2016 Rep Puanı: 347

(23.05.2016, 00:06:05)Arrow Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.
(22.05.2016, 23:50:59)RedMen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.
(22.05.2016, 23:47:15)Arrow Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. estagfurullah kardeşim

Ben Sadece Youtubedeki Dword Hack 6.9 Guncellemesini Paylamıstım Asla Virusle Alakam Olmaz Ayrıca Bu Siteyi Çok Seviyorum Hiç Kimseyede Virus Falan Paylasmam Benim Tek Amaçım Dediğim Gibi Yeni Gelen Arkadaşların O Vieoyu Paylasmaları Tabbi Giriyor Ama Bi Yandanda İyi Olmus Oluyordu Neyse İyi ForumlarSmile

haa hatırladım kardeşim tamam kusura bakma aynı konuyu üst üste açıyordun sen  Smile tamam kardeşim bundan sonra konu açarken üst üste açma 1 kere ac yeter üst üste acarsan kurallar gereği ban yersin ama ilaa bi konu açmak istersen bana sor ben yardımcı olurum bide senin paylastığın konuyu ben sana vermiştim dll er  linki yardım amaçlı vermiştim ama sen üst üste paylasıyordun  Big Grin  tamammı kardeşim ben yardımcı olurum sana

Söylediğin İyi Oldu Soru Soracaktım :Big Grinwordda Olmayan Bazı Kodları Paylassam Ban Yermiyim?

Kullanıcı İmzası
İmage
Paylaşım Tarihi: 23.05.2016, 07:22:59 #6
Axe Süper Üye
Süper Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:340 Konu Sayısı:95 Üyelik Tarihi:23.05.2016 Rep Puanı: 67

yapıp yapıp özür dilemek mantıksızlık.
Paylaşım Tarihi: 23.05.2016, 16:30:13 #7
RedMen Vaktiyle Bir ATSIZ Varmış
Destek Ekibi
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:177 Konu Sayısı:26 Üyelik Tarihi:22.05.2016 Rep Puanı: 347

Eğer Bilseydim Yapmazdım Karrdesim Hem Ben SDenden Deyil Arrowdan Ozur Diledim Dediğim Gibi Bilseydim Yapmazdım

Kullanıcı İmzası
İmage



Konu Kapalı




Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir