Forma Sure Eklemek


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: x60    35 Yorum    1080 Görüntüleme
  • 1 Oy - 3 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 02.02.2016, 13:25:29 #1
x60 #Requiem
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:551 Konu Sayısı:161 Üyelik Tarihi:18.11.2015

1 Timer 1 Label

Form 1 Loada Yapıştırın.

[hide]
PHP Kod:
Private Sub Form_Load() Timer1.Enabled True 'Timer 1 çalışacak 
Timer1.Interval = 1000 '
her 1 SN de 
Label1
.Caption "60" 'hangi sayıdan geri sayacaksak o rakamı yazıyoruz 
End Sub 


Private Sub Timer1_Timer() 
Label1.Caption = Val(Label1.Caption) - 1'
timer her SN çalıştığı için label 1 de yazarn RAKAM dan 1 çıkaracak güzel mantık 
If Label1.Caption "0" Then 'label1 0 olduğunda msgbox ile bizi uyaracak 
MsgBox "Süre Doldu" 
Timer1.Enabled = False 
End If 
[/hide]
Paylaşım Tarihi: 02.02.2016, 13:26:08 #2
x60 #Requiem
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:551 Konu Sayısı:161 Üyelik Tarihi:18.11.2015

Güncel ++
Paylaşım Tarihi: 02.02.2016, 13:26:56 #3
Jakies Perfect
Süper Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:378 Konu Sayısı:77 Üyelik Tarihi:25.12.2015 Rep Puanı: 40

Teşekkürler Smile

Kullanıcı İmzası
İmage
Paylaşım Tarihi: 02.02.2016, 13:30:10 #4
YasinMH Yeğen
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:32 Konu Sayısı:9 Üyelik Tarihi:28.01.2016 Rep Puanı: 0

Sağol Adamsın Smile Teşekkür Ederim
Paylaşım Tarihi: 02.02.2016, 13:33:46 #5
Memory2000 Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:221 Konu Sayısı:29 Üyelik Tarihi:05.01.2016 Rep Puanı: 5

Bkalımmm
Paylaşım Tarihi: 02.02.2016, 14:38:25 #6
Rehat Yeğen
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:48 Konu Sayısı:11 Üyelik Tarihi:01.02.2016 Rep Puanı: 2

Bende Bunu Arıyordum Knk Eyw
Paylaşım Tarihi: 02.02.2016, 14:39:57 #7
NickBeLiRSiZZ Old Mod.
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:296 Konu Sayısı:48 Üyelik Tarihi:12.01.2016 Rep Puanı: 21

+Yararlı Eline sağlık Smile

Kullanıcı İmzası
''İnsan Yükselince Kendini Bişi Zanneder''

-Adolf Hitler.


                    

[img=0x450]https://media.giphy.com/media/MrYqi6NBoMGbe/giphy.gif[/img]
Paylaşım Tarihi: 02.02.2016, 14:42:41 #8
hakann Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:28 Konu Sayısı:1 Üyelik Tarihi:19.01.2016

bakalımm









Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir