c++ write yardım


C ve C++ Programlama    C ve C++ Programlama İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: bonezcrusher    8 Yorum    324 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 29.03.2016, 12:22:33 #1
bonezcrusher Delikanlı
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:69 Konu Sayısı:1 Üyelik Tarihi:13.02.2016 Rep Puanı: 0

@LeftSpace 

c++ hile kodladım real envanterde çok write çektiği için kastırıyor tek write nasıl çektirebilirim mantık olarak vaulesi değişirse write çek yaptım ama olmadı gen kasıyor.
Son Düzenleme: 29.03.2016, 12:24:49, Düzenleyen: bonezcrusher.

Paylaşım Tarihi: 29.03.2016, 15:22:32 #2
bonezcrusher Delikanlı
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:69 Konu Sayısı:1 Üyelik Tarihi:13.02.2016 Rep Puanı: 0

yardım pls lütfen

Paylaşım Tarihi: 29.03.2016, 16:42:35 #3
bonezcrusher Delikanlı
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:69 Konu Sayısı:1 Üyelik Tarihi:13.02.2016 Rep Puanı: 0

güncelllllllllllllllll

Paylaşım Tarihi: 29.03.2016, 23:01:34 #4
bonezcrusher Delikanlı
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:69 Konu Sayısı:1 Üyelik Tarihi:13.02.2016 Rep Puanı: 0

+++++++++++++++++++++++++++++

Paylaşım Tarihi: 31.03.2016, 23:54:25 #5
bonezcrusher Delikanlı
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:69 Konu Sayısı:1 Üyelik Tarihi:13.02.2016 Rep Puanı: 0

++++++++++++++++++++4

Paylaşım Tarihi: 31.03.2016, 23:58:45 #6
nader11ndeu Valar Morghulis
Kurucu
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:1,699 Konu Sayısı:138 Üyelik Tarihi:20.06.2015 Rep Puanı: 4,899

Sleep kullan whilenin içinde olur biter Big Grin

Kullanıcı İmzası
İmage
"Kendilerine biz hilecilerin kralıyız, en iyi hile forumu bizim forumumuz, bizden iyi hile yapan vs. yok diyerek sizi uyutan ve sizi kandıran, sabahlara kadar boktan hileler yayınlayan lamer forumlarından sıkıldıysanız, bu forum size göre dostum. Bizde yalan yok, biz en iyisiyiz."
DWORD HACK TEAM @ 2016

Paylaşım Tarihi: 01.04.2016, 00:02:17 #7
bonezcrusher Delikanlı
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:69 Konu Sayısı:1 Üyelik Tarihi:13.02.2016 Rep Puanı: 0

denedimde oyunu dondurdu oda

Paylaşım Tarihi: 01.04.2016, 00:07:30 #8
nader11ndeu Valar Morghulis
Kurucu
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:1,699 Konu Sayısı:138 Üyelik Tarihi:20.06.2015 Rep Puanı: 4,899

(01.04.2016, 00:02:17)bonezcrusher Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  denedimde oyunu dondurdu oda

ayrı threadda benim dediğim gibi void yapıp daha sonra onu createthread ile dll mainde çağırırsan oyunu dondurmaz.

Kullanıcı İmzası
İmage
"Kendilerine biz hilecilerin kralıyız, en iyi hile forumu bizim forumumuz, bizden iyi hile yapan vs. yok diyerek sizi uyutan ve sizi kandıran, sabahlara kadar boktan hileler yayınlayan lamer forumlarından sıkıldıysanız, bu forum size göre dostum. Bizde yalan yok, biz en iyisiyiz."
DWORD HACK TEAM @ 2016










Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir