C# ile Hack Kodlama ! - x60


C ve C++ Programlama    C ve C++ Programlama İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: x60    5 Yorum    1683 Görüntüleme

Paylaşım Tarihi: 25.01.2016, 14:14:39 #1
x60 #Requiem
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:545 Konuları:160 Kayıt Tarihi:18.11.2015

Merhaba Arkadaşlar ;
Öncelikle C# WriteInteger ile Yapacağınız Hack Sadece Win8 32/64 BIT te çalışır.Yani Tüm Sistemler' de ÇALIŞMAZ . !
- ilk Olarak Kodlama için Bize ReadWrıteMemory Classı gerekli.(Konu Sonunda)

ÖRNEK KODLAMALAR ;

Checkbox Kodu ;
if(Checkbox1.Checked == true)
{
Timer1.Start();
}
else
{
Timer1.Stop();
}
Timer Kodu ;
//Trainer.WriteInteger("Wolftü.bin",0xPointer,value);
Trainer.WriteInteger("Wolftü.bin",0x345E6AD7,1);

Offset Kodlama ;
//Trainer.WritePointerInteger("Wolftü.bin",0xPointer,new int[1] { 0xOffset } ,Value);
Trainer.WritePointerInteger("Wolftü.bin",0x345E5CA5,new int[1] { 0x7C } ,1);

Var Olan Değeri Okuma (ReadInteger) ;
Trainer.ReadInteger("Wolftü.bin",0xPointer);
//Arkadaşlar Yukarıdaki işlemi otobase yaparken kullanabilirsiniz.

Timer için Tuşa Basınca işlem Yapma ;
//öncelikle şunu en üste Usinglerin Oraya ;

using System.Runtime.InteropServices;

//Bunuda " public partial class Form1 : Form " Süslü Parantezleri içerisine ;

[DllImport("user32.dll")]
static extern short GetAsyncKeyState(System.Windows.Forms.Keys vKey);

//Eklemeyi Unutmayın.

if(GetAsyncKeyState(Keys.LShiftKey) == -32767)
{
Trainer.WriteInteger("Wolftü.bin",0x3452A43,2);
}
//Elsesi yoktur Bu Timere Yazılacak Eğer Sol Shifte Basılırsa Kodlar Işleyecek.
//Bunu Timere Yazmak Zorundasınız.
Combobox Kodu ;
if(Combobox1.SelectedIndex == 0)
//Eğer Seçili index 0 ise Yani Comboboxta Seçili Olan 1. Sıradaysa
{
olumoyunutimer.Start();
}
else
{
olumoyunutmr.Stop();
}
//Arkadaşlar Bu Kodu Comboboxun içine yazacaksınız.
//Birde 0. Index = 1. Sırayı Belirler.

Coder x60

Paylaşım Tarihi: 25.01.2016, 14:15:36 #2
ErdemMH .
Süper Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:647 Konuları:122 Kayıt Tarihi:10.12.2015 Rep Puanı: 224

Adama bak C#'de bilirmiş Smile

Kullanıcı İmzası
tumblr_mwh8fc9NX81s0twoeo1_r3_400.gif

L15Y7b.jpg

Paylaşım Tarihi: 25.01.2016, 14:26:31 #3
x60 #Requiem
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:545 Konuları:160 Kayıt Tarihi:18.11.2015

(25.01.2016, 14:15:36)ErdemMH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Adama bak C#'de bilirmiş Smile

 Ayıpsın   Big Grin    Tongue

Paylaşım Tarihi: 29.01.2016, 15:19:12 #4
YAKOPS123 Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:61 Konuları:8 Kayıt Tarihi:28.12.2015

ReadWrite memroy koymamaışsnn konuya Big Grin alıntı diye yazmay unutma

Paylaşım Tarihi: 27.02.2016, 16:25:53 #5
asap13 Yeğen
Aktif Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:23 Konuları:0 Kayıt Tarihi:15.12.2015 Rep Puanı: 0

bakalım nasıl bişeymiş

Paylaşım Tarihi: 27.02.2016, 16:32:53 #6
MABHacK Delikanlı
Aktif Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:71 Konuları:0 Kayıt Tarihi:13.12.2015 Rep Puanı: 1

Teşşekürler : )




Önceki Konu Sonraki Konu





Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi