C++ / Gün Sayımı Kodu


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: AlpBenjamins    2 Yorum    147 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 31.01.2016, 17:58:49 #1
AlpBenjamins Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:270 Konu Sayısı:118 Üyelik Tarihi:28.11.2015

Herkese Merhaba Arkadaşlar Ben AlpBenjamins Bugünki Kodlamada Gün Sayımı Kodunu Göstereceğim
31.01.2016


#include <stdio.h>
#include <time.h>

int main () {
   struct tm *zaman;
   time_t an;
   int gun_say;
   
   time(&an);
   zaman = localtime(&an);
   printf ("Su Anda Tarih Ve Saat : %s", asctime(zaman));
   printf ("Kac Gun Ileriyi Gormek Istiyorsunuz? ");
   scanf ("%d",&gun_say);
   (*zaman).tm_mday = (*zaman).tm_mday + gun_say;
   
   printf("%d Gun Sonra Saat ve Tarih : %s", gun_say, asctime(zaman));

   system("PAUSE");
   return 0;    
}
Paylaşım Tarihi: 31.01.2016, 18:00:17 #2
TRUlkucuBey Dedeye Sahip Çıkalım
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:190 Konu Sayısı:51 Üyelik Tarihi:25.01.2016 Rep Puanı: 13

Kanıtsız Konu Açmak Yasak Bilmiyormusun !

Kullanıcı İmzası
[img=0x147]http://i.hizliresim.com/rZGljz.png[/img]
Paylaşım Tarihi: 31.01.2016, 18:04:49 #3
NickBeLiRSiZZ Old Mod.
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:296 Konu Sayısı:48 Üyelik Tarihi:12.01.2016 Rep Puanı: 21

Bence biraz saçmaladın Ulkucu bunun neyını kanıtlayacak alt tarafı C ile kodluyosun kodu gırıyon kodunu vermıs ?

Kullanıcı İmzası
''İnsan Yükselince Kendini Bişi Zanneder''

-Adolf Hitler.


                    

[img=0x450]https://media.giphy.com/media/MrYqi6NBoMGbe/giphy.gif[/img]







Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir