C++ / Gün Sayımı Kodu


Visual Basic ve .NET Framework    Visual Basic ve .NET Framework İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: AlpBenjamins    2 Yorum    190 Görüntüleme
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Paylaşım Tarihi: 31.01.2016, 17:58:49 #1
AlpBenjamins Cezalı Üye
Cezalı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:269 Konuları:118 Kayıt Tarihi:28.11.2015

Herkese Merhaba Arkadaşlar Ben AlpBenjamins Bugünki Kodlamada Gün Sayımı Kodunu Göstereceğim
31.01.2016


#include <stdio.h>
#include <time.h>

int main () {
   struct tm *zaman;
   time_t an;
   int gun_say;
   
   time(&an);
   zaman = localtime(&an);
   printf ("Su Anda Tarih Ve Saat : %s", asctime(zaman));
   printf ("Kac Gun Ileriyi Gormek Istiyorsunuz? ");
   scanf ("%d",&gun_say);
   (*zaman).tm_mday = (*zaman).tm_mday + gun_say;
   
   printf("%d Gun Sonra Saat ve Tarih : %s", gun_say, asctime(zaman));

   system("PAUSE");
   return 0;    
}

Paylaşım Tarihi: 31.01.2016, 18:00:17 #2
TRUlkucuBey Dedeye Sahip Çıkalım
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:189 Konuları:50 Kayıt Tarihi:25.01.2016 Rep Puanı: 13

Kanıtsız Konu Açmak Yasak Bilmiyormusun !

Kullanıcı İmzası
[img=0x147]http://i.hizliresim.com/rZGljz.png[/img]

Paylaşım Tarihi: 31.01.2016, 18:04:49 #3
NickBeLiRSiZZ Old Mod.
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:292 Konuları:48 Kayıt Tarihi:12.01.2016 Rep Puanı: 23

Bence biraz saçmaladın Ulkucu bunun neyını kanıtlayacak alt tarafı C ile kodluyosun kodu gırıyon kodunu vermıs ?

Kullanıcı İmzası
''İnsan Yükselince Kendini Bişi Zanneder''

-Adolf Hitler.


                    

[img=0x450]https://media.giphy.com/media/MrYqi6NBoMGbe/giphy.gif[/img]










Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi