C++ D3D Menu BaseAddress


C ve C++ Programlama    C ve C++ Programlama İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: nicqsiz33    9 Yorum    856 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:07:27 #1
nicqsiz33 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:15 Konu Sayısı:3 Üyelik Tarihi:11.02.2016 Rep Puanı: 0

Merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi ben C++ D3D Menu ile uğraşıyorum bu wallhack, chams vs onlar tamam fakat name esp felan yapamıyorum

Elimdeki Name ESP için kod;
PHP Kod:
HANDLE MEMORY OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS,0,GetCurrentProcessId()); // name esp
    
DWORD ADRES = (DWORD)GetModuleHandleA("cshell.dll") + 0x357E00;
    
DWORD VALUE 2251829620;// name esp 
    
WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)ADRES,&VALUE,4,NULL); 


Elimdeki CSH Çekme Kodu;

PHP Kod:
DWORD CSHELL()
{
    
DWORD BaseAdresi = (DWORD)GetModuleHandleA("cshell.dll");
    return 
BaseAdresi;

Wolfteam IMG Klasöründe herhangi bir CSHELL.DLL & OBJECT.LTO Gibi Dosyalar Mevcut DEĞİL.

Yardımlarınızı bekliyorum.
Son Düzenleme: 15.06.2016, 02:10:42, Düzenleyen: nicqsiz33.
Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:14:04 #2
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:1,620 Konu Sayısı:272 Üyelik Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 217

CSHELL.DLL & OBJECT.LTO bunlarımı istiyorsun kardeşim eğer istiyorsan bulurum sana

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  İmage
Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:18:10 #3
nicqsiz33 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:15 Konu Sayısı:3 Üyelik Tarihi:11.02.2016 Rep Puanı: 0

(15.06.2016, 02:14:04)Arrow Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. CSHELL.DLL & OBJECT.LTO bunlarımı istiyorsun kardeşim eğer istiyorsan bulurum sana

Kardeşim öncelikle verdiğin cevap için teşekkür ederim, benim sorunum C++ D3D Menu hile için Base adresi çekmek Smile

yani C++ D3D Menu de BaseAddress çekemiyorum bu csh - obj olsun farketmeksizin.
Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:22:31 #4
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:1,620 Konu Sayısı:272 Üyelik Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 217

kardeşim benim malesef ben kodlamasını bilmiyorum kusura bakma ama bu arkadasımız biliyor linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. şuan açıkmı bilmem ama istersen bide ona danış kusura bakma kardeşim

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  İmage
Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:25:50 #5
secolayabak Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:317 Konu Sayısı:41 Üyelik Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 30

kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım

Kullanıcı İmzası
Seni Severim Seni Seveni`de Severim Seni Ben`den Daha Çok Seveni`de Kurşuna Dizerim
İmage
Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:41:09 #6
nicqsiz33 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:15 Konu Sayısı:3 Üyelik Tarihi:11.02.2016 Rep Puanı: 0

(15.06.2016, 02:25:50)secolayabak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım

Kardeşim vb.net dilini diyorsun sanırım. ben C++ 'a terfi etmek istiyorum diyeyim Smile

CSH Çekmek için asagıdaki kodu denedim ;
Kod:
DWORD GetCSH()
{
HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE;
MODULEENTRY32 me32;
hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId());
me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32);
Module32First(hModuleSnap, &me32);
do
{
string modulename = string(me32.szModule);
if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){
CloseHandle(hModuleSnap);
return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str());
break;
}
} while(Module32Next(hModuleSnap, &me32));
CloseHandle(hModuleSnap);
}

Hile NAME ESP için ;
Kod:
int value = 2251829620;
    DWORD Pointer = (DWORD)GetCSH + 0x357E00;
    WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)Pointer, &value, 4, 0);
Bu şekilde denedim fakat oyunda çok FPS Düşümü oldu acayip kasıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.
Son Düzenleme: 15.06.2016, 02:46:10, Düzenleyen: nicqsiz33.
Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:47:45 #7
secolayabak Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:317 Konu Sayısı:41 Üyelik Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 30

(15.06.2016, 02:41:09)nicqsiz33 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir.
(15.06.2016, 02:25:50)secolayabak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: linkleri görmek için giriş yapmanız. Yada üye olmanız gerekir. kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım

Kardeşim vb.net dilini diyorsun sanırım. ben C++ 'a terfi etmek istiyorum diyeyim Smile

CSH Çekmek için asagıdaki kodu denedim ;
Kod:
DWORD GetCSH()
{
HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE;
MODULEENTRY32 me32;
hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId());
me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32);
Module32First(hModuleSnap, &me32);
do
{
string modulename = string(me32.szModule);
if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){
CloseHandle(hModuleSnap);
return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str());
break;
}
} while(Module32Next(hModuleSnap, &me32));
CloseHandle(hModuleSnap);
}

Hile NAME ESP için ;
Kod:
int value = 2251829620;
    DWORD Pointer = (DWORD)GetCSH + 0x357E00;
    WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)Pointer, &value, 4, 0);
Bu şekilde denedim fakat oyunda çok FPS Düşümü oldu acayip kasıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.

vb.net den yapacan yada c++ dan yapacan ortaya cıkan sonuç aynı olacak mk işini zorlaştırmaktan başka bişi yappmıyacaksın

Kullanıcı İmzası
Seni Severim Seni Seveni`de Severim Seni Ben`den Daha Çok Seveni`de Kurşuna Dizerim
İmage
Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 08:29:16 #8
aliemre60 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:12 Konu Sayısı:2 Üyelik Tarihi:12.01.2016 Rep Puanı: 0

kardeş hiç c++ yapma c# daha iyi nedeni kastırmıyor bazen bi açık varsa fps boost luyor bile







Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir