C++ D3D Menu BaseAddress


C ve C++ Programlama    C ve C++ Programlama İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: nicqsiz33    9 Yorum    1146 Görüntüleme
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:07:27 #1
nicqsiz33 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:15 Konuları:3 Kayıt Tarihi:11.02.2016 Rep Puanı: 0

Merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi ben C++ D3D Menu ile uğraşıyorum bu wallhack, chams vs onlar tamam fakat name esp felan yapamıyorum

Elimdeki Name ESP için kod;

PHP Kod:
HANDLE MEMORY = OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS,0,GetCurrentProcessId()); // name esp
	DWORD ADRES = (DWORD)GetModuleHandleA("cshell.dll") + 0x357E00;
	DWORD VALUE = 2251829620;// name esp 
	WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)ADRES,&VALUE,4,NULL);



Elimdeki CSH Çekme Kodu;

PHP Kod:
DWORD CSHELL()
{
	DWORD BaseAdresi = (DWORD)GetModuleHandleA("cshell.dll");
	return BaseAdresi;
}

Wolfteam IMG Klasöründe herhangi bir CSHELL.DLL & OBJECT.LTO Gibi Dosyalar Mevcut DEĞİL.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son Düzenleme: 15.06.2016, 02:10:42, Düzenleyen: nicqsiz33.

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:14:04 #2
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:1,611 Konuları:268 Kayıt Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 217

CSHELL.DLL & OBJECT.LTO bunlarımı istiyorsun kardeşim eğer istiyorsan bulurum sana

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  Resim http://66.media.tumblr.com/4ed78b6a74874d7e5b8540897303965d/tumblr_inline_n13orvZNRV1r2uu54.gif

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:18:10 #3
nicqsiz33 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:15 Konuları:3 Kayıt Tarihi:11.02.2016 Rep Puanı: 0

(15.06.2016, 02:14:04)Arrow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınCSHELL.DLL & OBJECT.LTO bunlarımı istiyorsun kardeşim eğer istiyorsan bulurum sana

Kardeşim öncelikle verdiğin cevap için teşekkür ederim, benim sorunum C++ D3D Menu hile için Base adresi çekmek Smile

yani C++ D3D Menu de BaseAddress çekemiyorum bu csh - obj olsun farketmeksizin.

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:22:31 #4
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:1,611 Konuları:268 Kayıt Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 217

kardeşim benim malesef ben kodlamasını bilmiyorum kusura bakma ama bu arkadasımız biliyor Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın şuan açıkmı bilmem ama istersen bide ona danış kusura bakma kardeşim

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  Resim http://66.media.tumblr.com/4ed78b6a74874d7e5b8540897303965d/tumblr_inline_n13orvZNRV1r2uu54.gif

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:25:50 #5
secolayabak Fedai
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:370 Konuları:53 Kayıt Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 32

kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım

Kullanıcı İmzası
Seni Severim Seni Seveni`de Severim Seni Ben`den Daha Çok Seveni`de Kurşuna Dizerim
Resim http://67.media.tumblr.com/0bc97eefcf7286700e8b92a66f8a3e4f/tumblr_o2ftj7OnyP1twsr72o1_540.gif

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:41:09 #6
nicqsiz33 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:15 Konuları:3 Kayıt Tarihi:11.02.2016 Rep Puanı: 0

(15.06.2016, 02:25:50)secolayabak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınkardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım

Kardeşim vb.net dilini diyorsun sanırım. ben C++ 'a terfi etmek istiyorum diyeyim Smile

CSH Çekmek için asagıdaki kodu denedim ;

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
DWORD GetCSH()
{
HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE;
MODULEENTRY32 me32;
hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId());
me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32);
Module32First(hModuleSnap, &me32);
do
{
string modulename = string(me32.szModule);
if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){
CloseHandle(hModuleSnap);
return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str());
break;
}
} while(Module32Next(hModuleSnap, &me32));
CloseHandle(hModuleSnap);
}


Hile NAME ESP için ;

Kod:
int value = 2251829620;
	DWORD Pointer = (DWORD)GetCSH + 0x357E00;
	WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)Pointer, &value, 4, 0);

Bu şekilde denedim fakat oyunda çok FPS Düşümü oldu acayip kasıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.

Son Düzenleme: 15.06.2016, 02:46:10, Düzenleyen: nicqsiz33.

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:47:45 #7
secolayabak Fedai
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:370 Konuları:53 Kayıt Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 32

(15.06.2016, 02:41:09)nicqsiz33 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
(15.06.2016, 02:25:50)secolayabak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize kayıtlı değilseniz linkleri görebilmeniz İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınkardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım

Kardeşim vb.net dilini diyorsun sanırım. ben C++ 'a terfi etmek istiyorum diyeyim Smile

CSH Çekmek için asagıdaki kodu denedim ;

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
DWORD GetCSH()
{
HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE;
MODULEENTRY32 me32;
hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId());
me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32);
Module32First(hModuleSnap, &me32);
do
{
string modulename = string(me32.szModule);
if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){
CloseHandle(hModuleSnap);
return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str());
break;
}
} while(Module32Next(hModuleSnap, &me32));
CloseHandle(hModuleSnap);
}


Hile NAME ESP için ;

Kod:
int value = 2251829620;
	DWORD Pointer = (DWORD)GetCSH + 0x357E00;
	WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)Pointer, &value, 4, 0);

Bu şekilde denedim fakat oyunda çok FPS Düşümü oldu acayip kasıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.


vb.net den yapacan yada c++ dan yapacan ortaya cıkan sonuç aynı olacak mk işini zorlaştırmaktan başka bişi yappmıyacaksın

Kullanıcı İmzası
Seni Severim Seni Seveni`de Severim Seni Ben`den Daha Çok Seveni`de Kurşuna Dizerim
Resim http://67.media.tumblr.com/0bc97eefcf7286700e8b92a66f8a3e4f/tumblr_o2ftj7OnyP1twsr72o1_540.gif

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 08:29:16 #8
aliemre60 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:18 Konuları:2 Kayıt Tarihi:12.01.2016 Rep Puanı: 0

kardeş hiç c++ yapma c# daha iyi nedeni kastırmıyor bazen bi açık varsa fps boost luyor bile










Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi