C++ D3D Menu BaseAddress


C ve C++ Programlama    C ve C++ Programlama İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: nicqsiz33    9 Yorum    1307 Görüntüleme

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:07:27 #1
nicqsiz33 Yeğen
Aktif Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:15 Konuları:3 Kayıt Tarihi:11.02.2016 Rep Puanı: 0

Merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi ben C++ D3D Menu ile uğraşıyorum bu wallhack, chams vs onlar tamam fakat name esp felan yapamıyorum

Elimdeki Name ESP için kod;
HANDLE MEMORY OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS,0,GetCurrentProcessId()); // name esp
    
DWORD ADRES = (DWORD)GetModuleHandleA("cshell.dll") + 0x357E00;
    
DWORD VALUE 2251829620;// name esp 
    
WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)ADRES,&VALUE,4,NULL); 


Elimdeki CSH Çekme Kodu;

DWORD CSHELL()
{
    
DWORD BaseAdresi = (DWORD)GetModuleHandleA("cshell.dll");
    return 
BaseAdresi;

Wolftü IMG Klasöründe herhangi bir CSHELL.DLL & OBJECT.LTO Gibi Dosyalar Mevcut DEĞİL.

Yardımlarınızı bekliyorum.
Son Düzenleme: 15.06.2016, 02:10:42, Düzenleyen: nicqsiz33.

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:14:04 #2
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:1,621 Konuları:270 Kayıt Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 219

CSHELL.DLL & OBJECT.LTO bunlarımı istiyorsun kardeşim eğer istiyorsan bulurum sana

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  tumblr_inline_n13orvZNRV1r2uu54.gif

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:18:10 #3
nicqsiz33 Yeğen
Aktif Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:15 Konuları:3 Kayıt Tarihi:11.02.2016 Rep Puanı: 0

(15.06.2016, 02:14:04)Arrow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  CSHELL.DLL & OBJECT.LTO bunlarımı istiyorsun kardeşim eğer istiyorsan bulurum sana

Kardeşim öncelikle verdiğin cevap için teşekkür ederim, benim sorunum C++ D3D Menu hile için Base adresi çekmek Smile

yani C++ D3D Menu de BaseAddress çekemiyorum bu csh - obj olsun farketmeksizin.

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:22:31 #4
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:1,621 Konuları:270 Kayıt Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 219

kardeşim benim malesef ben kodlamasını bilmiyorum kusura bakma ama bu arkadasımız biliyor http://memoryhackers.com/uye-secolayabak.mh şuan açıkmı bilmem ama istersen bide ona danış kusura bakma kardeşim

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  tumblr_inline_n13orvZNRV1r2uu54.gif

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:25:50 #5
secolayabak Fedai
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:382 Konuları:54 Kayıt Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 32

kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım

Kullanıcı İmzası
Seni Severim Seni Seveni`de Severim Seni Ben`den Daha Çok Seveni`de Kurşuna Dizerim
tumblr_o2ftj7OnyP1twsr72o1_540.gif

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:41:09 #6
nicqsiz33 Yeğen
Aktif Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:15 Konuları:3 Kayıt Tarihi:11.02.2016 Rep Puanı: 0

(15.06.2016, 02:25:50)secolayabak Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım

Kardeşim vb.net dilini diyorsun sanırım. ben C++ 'a terfi etmek istiyorum diyeyim Smile

CSH Çekmek için asagıdaki kodu denedim ;
DWORD GetCSH()
{
HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE;
MODULEENTRY32 me32;
hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId());
me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32);
Module32First(hModuleSnap, &me32);
do
{
string modulename = string(me32.szModule);
if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){
CloseHandle(hModuleSnap);
return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str());
break;
}
} while(Module32Next(hModuleSnap, &me32));
CloseHandle(hModuleSnap);
}

Hile NAME ESP için ;
int value = 2251829620;
    DWORD Pointer = (DWORD)GetCSH + 0x357E00;
    WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)Pointer, &value, 4, 0);
Bu şekilde denedim fakat oyunda çok FPS Düşümü oldu acayip kasıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.
Son Düzenleme: 15.06.2016, 02:46:10, Düzenleyen: nicqsiz33.

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:47:45 #7
secolayabak Fedai
Onaylı Uye
Status: Çevrimdışı Yorumları:382 Konuları:54 Kayıt Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 32

(15.06.2016, 02:41:09)nicqsiz33 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(15.06.2016, 02:25:50)secolayabak Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım

Kardeşim vb.net dilini diyorsun sanırım. ben C++ 'a terfi etmek istiyorum diyeyim Smile

CSH Çekmek için asagıdaki kodu denedim ;
DWORD GetCSH()
{
HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE;
MODULEENTRY32 me32;
hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId());
me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32);
Module32First(hModuleSnap, &me32);
do
{
string modulename = string(me32.szModule);
if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){
CloseHandle(hModuleSnap);
return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str());
break;
}
} while(Module32Next(hModuleSnap, &me32));
CloseHandle(hModuleSnap);
}

Hile NAME ESP için ;
int value = 2251829620;
    DWORD Pointer = (DWORD)GetCSH + 0x357E00;
    WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)Pointer, &value, 4, 0);
Bu şekilde denedim fakat oyunda çok FPS Düşümü oldu acayip kasıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.

vb.net den yapacan yada c++ dan yapacan ortaya cıkan sonuç aynı olacak mk işini zorlaştırmaktan başka bişi yappmıyacaksın

Kullanıcı İmzası
Seni Severim Seni Seveni`de Severim Seni Ben`den Daha Çok Seveni`de Kurşuna Dizerim
tumblr_o2ftj7OnyP1twsr72o1_540.gif

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 08:29:16 #8
aliemre60 Yeğen
Aktif Üye
Status: Çevrimdışı Yorumları:24 Konuları:3 Kayıt Tarihi:12.01.2016 Rep Puanı: 0

kardeş hiç c++ yapma c# daha iyi nedeni kastırmıyor bazen bi açık varsa fps boost luyor bile




Önceki Konu Sonraki Konu





Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi