C++ D3D Menu BaseAddress


C ve C++ Programlama    C ve C++ Programlama İle İlgili Paylaşım Kategorisi

Yazar: nicqsiz33    9 Yorum    1027 Görüntüleme
  • 0 Oy - 0 Yüzde

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:07:27 #1
nicqsiz33 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:15 Konu Sayısı:3 Üyelik Tarihi:11.02.2016 Rep Puanı: 0

Merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi ben C++ D3D Menu ile uğraşıyorum bu wallhack, chams vs onlar tamam fakat name esp felan yapamıyorum

Elimdeki Name ESP için kod;
PHP Kod:
HANDLE MEMORY OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS,0,GetCurrentProcessId()); // name esp
    
DWORD ADRES = (DWORD)GetModuleHandleA("cshell.dll") + 0x357E00;
    
DWORD VALUE 2251829620;// name esp 
    
WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)ADRES,&VALUE,4,NULL); 


Elimdeki CSH Çekme Kodu;

PHP Kod:
DWORD CSHELL()
{
    
DWORD BaseAdresi = (DWORD)GetModuleHandleA("cshell.dll");
    return 
BaseAdresi;

Wolfteam IMG Klasöründe herhangi bir CSHELL.DLL & OBJECT.LTO Gibi Dosyalar Mevcut DEĞİL.

Yardımlarınızı bekliyorum.
Son Düzenleme: 15.06.2016, 02:10:42, Düzenleyen: nicqsiz33.

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:14:04 #2
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:1,612 Konu Sayısı:268 Üyelik Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 217

CSHELL.DLL & OBJECT.LTO bunlarımı istiyorsun kardeşim eğer istiyorsan bulurum sana

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  İmage

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:18:10 #3
nicqsiz33 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:15 Konu Sayısı:3 Üyelik Tarihi:11.02.2016 Rep Puanı: 0

(15.06.2016, 02:14:04)Arrow Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  CSHELL.DLL & OBJECT.LTO bunlarımı istiyorsun kardeşim eğer istiyorsan bulurum sana

Kardeşim öncelikle verdiğin cevap için teşekkür ederim, benim sorunum C++ D3D Menu hile için Base adresi çekmek Smile

yani C++ D3D Menu de BaseAddress çekemiyorum bu csh - obj olsun farketmeksizin.

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:22:31 #4
Arrow ★ ★ ★ ★ Arrow ★ ★ ★ ★
Efsane Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:1,612 Konu Sayısı:268 Üyelik Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 217

kardeşim benim malesef ben kodlamasını bilmiyorum kusura bakma ama bu arkadasımız biliyor [Ziyaretçiler Linklerimizi Göremezler ! Kayıt Ol!] şuan açıkmı bilmem ama istersen bide ona danış kusura bakma kardeşim

Kullanıcı İmzası
                            .............................................................................................................................................................................................................................................
                                                  İmage

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:25:50 #5
secolayabak Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimiçi Yorum Sayısı:328 Konu Sayısı:43 Üyelik Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 30

kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım

Kullanıcı İmzası
Seni Severim Seni Seveni`de Severim Seni Ben`den Daha Çok Seveni`de Kurşuna Dizerim
İmage

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:41:09 #6
nicqsiz33 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:15 Konu Sayısı:3 Üyelik Tarihi:11.02.2016 Rep Puanı: 0

(15.06.2016, 02:25:50)secolayabak Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım

Kardeşim vb.net dilini diyorsun sanırım. ben C++ 'a terfi etmek istiyorum diyeyim Smile

CSH Çekmek için asagıdaki kodu denedim ;
Kod:
DWORD GetCSH()
{
HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE;
MODULEENTRY32 me32;
hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId());
me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32);
Module32First(hModuleSnap, &me32);
do
{
string modulename = string(me32.szModule);
if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){
CloseHandle(hModuleSnap);
return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str());
break;
}
} while(Module32Next(hModuleSnap, &me32));
CloseHandle(hModuleSnap);
}

Hile NAME ESP için ;
Kod:
int value = 2251829620;
    DWORD Pointer = (DWORD)GetCSH + 0x357E00;
    WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)Pointer, &value, 4, 0);
Bu şekilde denedim fakat oyunda çok FPS Düşümü oldu acayip kasıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.
Son Düzenleme: 15.06.2016, 02:46:10, Düzenleyen: nicqsiz33.

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 02:47:45 #7
secolayabak Ağabey
Onaylı Uye
Status: Çevrimiçi Yorum Sayısı:328 Konu Sayısı:43 Üyelik Tarihi:15.04.2016 Rep Puanı: 30

(15.06.2016, 02:41:09)nicqsiz33 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  
(15.06.2016, 02:25:50)secolayabak Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım

Kardeşim vb.net dilini diyorsun sanırım. ben C++ 'a terfi etmek istiyorum diyeyim Smile

CSH Çekmek için asagıdaki kodu denedim ;
Kod:
DWORD GetCSH()
{
HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE;
MODULEENTRY32 me32;
hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId());
me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32);
Module32First(hModuleSnap, &me32);
do
{
string modulename = string(me32.szModule);
if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){
CloseHandle(hModuleSnap);
return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str());
break;
}
} while(Module32Next(hModuleSnap, &me32));
CloseHandle(hModuleSnap);
}

Hile NAME ESP için ;
Kod:
int value = 2251829620;
    DWORD Pointer = (DWORD)GetCSH + 0x357E00;
    WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)Pointer, &value, 4, 0);
Bu şekilde denedim fakat oyunda çok FPS Düşümü oldu acayip kasıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.

vb.net den yapacan yada c++ dan yapacan ortaya cıkan sonuç aynı olacak mk işini zorlaştırmaktan başka bişi yappmıyacaksın

Kullanıcı İmzası
Seni Severim Seni Seveni`de Severim Seni Ben`den Daha Çok Seveni`de Kurşuna Dizerim
İmage

Paylaşım Tarihi: 15.06.2016, 08:29:16 #8
aliemre60 Yeğen
Kayıtlı Üye
Status: Çevrimdışı Yorum Sayısı:17 Konu Sayısı:2 Üyelik Tarihi:12.01.2016 Rep Puanı: 0

kardeş hiç c++ yapma c# daha iyi nedeni kastırmıyor bazen bi açık varsa fps boost luyor bile










Aradığınızı Bulamadınız Mı ?

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir